Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneМЕЛЬНИЧУК ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ 22.04.1980-09.04.2024NoneNoneNoneNoneБЕССАРАБОВ ІГОР ГЕННАДІЙОВИЧ 17.06.1971-12.04.2024

ВКЛОНІМОСЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМ ВОЛОДИМИРУ МЕЛЬНИЧУКУ ТА ІГОРЮ БЕССАРАБОВУ.

Втрати – це завжди важко. Чи вони на полі бою, чи ні, але Україна  сьогодні втрачає  своїх  вірних синів і доньок, а рідні – найдорожчих людей.

12 квітня 2024 року жителі Козинської територіальної громади навіки попрощалися із МЕЛЬНИЧУКОМ ВОЛОДИМИРОМ ВОЛОДИМИРОВИЧЕМ – жителем села Пустоіванне. Сержант ЗСУ помер 09 квітня цього року після тривалого лікування поранення, яке отримав під час проведення бойових дій на Сході України.

Чин похорону Новопреставленого ВОЇНА було звершено у Свято-Іовському храмі села Пустоіванне священниками Радивилівського благочиння ПЦУ, який очолив священник Михайло Шаблій.

У вічній зажурі лишилися батьки Володимира Мельничука – Віра Петрівна і Володимир Іванович, син Микола і донька Ольга, яких виховали з дружиною Наталією Вікторівною, брати Валентин та Іван. Поховали ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ  на кладовищі у рідному селі.

14 квітня 2024 року жителі Дубенської територіальної громади провели в останню путь свого земляка БЕССАРАБОВА ІГОРЯ ГЕННАДІЙОВИЧА. Курсант навчального батальйону школи індивідуальної підготовки помер 12 квітня цього року у Рівненській обласній клінічній  лікарні ім. Юрія Семенюка.

Заупокійне богослужіння Новопреставленого ВОЇНА було звершено у храмі Різдва Пресвятої Богородиці м. Дубно (мікрорайон Страклів) духовенством Дубенського благочиння ПЦУ, яке очолив настоятель парафії протоієрей Іван Дуда.

Втрата ЗАХИСНИКА – це найбільша печаль і туга для мами Ольги Миколаївни та всіх рідних і близьких. Ігор залишив невмирущий слід у серцях всіх, хто знав його.

 Дослухаймося, шановні краяни,  до слів духовного пастиря протоієрея Івана Дуди : «Бог, віра, молитва – це святе  і має бути  головним  у нашому житті. ВОЇНИ віддають своє земне життя задля нас. І ми впевнено промовляємо до Всевишнього: «Зі святими упокій», бо віримо, що Творець оселить їх у  Своїх світлих оселях. Молитва – це наша зброя, тож молімося за спочилих і живих ГЕРОЇВ, за справедливий  мир і Перемогу в Україні!»

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАВІЧНО У НАШИХ СЕРЦЯХ!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!