Дубенська районна рада

ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!

NoneNoneNone

Дорогі земляки!

Щиро вітаю вас зі Світлим Воскресінням Христовим!

 

Вже третій рік поспіль ми зустрічаємо Великдень в умовах повномасштабної війни. У душах кожного з нас переплелися почуття радості Воскресіння Христового та тривоги за долю Української держави.

 

Як Христос страждав заради людей, так і Україна сьогодні страждає та несе тягар болю і втрат заради Перемоги і  миру на рідній землі.

 

 Своїм воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю, можуть і будуть переможені! Це особливо важливо пам’ятати в часи важких випробувань.

 

Згадаймо у ці Пасхальні дні усіх, хто загинув у цій війні – і наших Героїв- Захисників, і мирних співвітчизників. Нехай Господь допоможе здолати нестерпний біль тим, хто втратив своїх дітей, батьків, найближчих родичів. Нехай Великодні молитви подвоять витримку та виправдовують сподівання тих, хто розшукує свої рідних чи чекає їх визволення з полону.

 

Тримаймо широко відкритими свої серця і допомагаймо тим, хто потребує нашої опіки, чиї долі обпалені полум’ям варварської агресії, хто зазнав втрат, але зберіг віру в Україну.

 

Нехай молитовні слова військових капеланів додадуть сил та Божого благословення усім, хто крок за кроком наближає нашу Перемогу – нашим мужнім Захисникам і Захисницям – усім нашим Воїнам світла, Воїнам добра! Енергії, оптимізму та Божої благодаті нашим волонтерам, медикам, рятувальникам, вимушеним переселенцям та усім небайдужим людям, кого об’єднує Бог та Україна!

 

Нехай міцніє у наших душах непохитна віра у Перемогу добра над злом, у спільну нашу Перемогу !

І нехай Боже благословення буде запорукою спокою та злагоди, добробуту та любові на рідній землі, сприяє щасливому майбутньому нескореної України і рідної нам Дубенщини!

 

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Христос Воскрес! Воскресне Україна!

 

 

 З повагою,

 голова Дубенської районної ради    Віктор КОВАЛЬОВ