Дубенська районна рада

Відбулася сесія Дубенської районної ради

NoneNoneNone

          05 липня 2022 року відбулося пленарне засідання дванадцятої сесії Дубенської районної ради.

         Участь у засіданні взяли 35 із 42 депутатів районної ради, керівник Дубенської окружної прокуратури Ольга Громова-Логвинчук, начальник Дубенського районного управління Головного управління ДСНС України у Рівненській області Михайло Домарацький, працівники апарату районної військової адміністрації та виконавчого апарату районної ради.

         На пленарному засіданні, після попереднього вивчення на засіданнях постійних комісій та президії районної ради, розглянуто 15 питань порядку денного.

         Обранці району заслухали та взяли до відома інформацію керівника Дубенської окружної прокуратури Ольги Громової-Логвинчук про результати діяльності органів прокуратури на території Дубенського району в першому півріччі 2022 року.

          Депутати розглянули ряд питань щодо управління комунальною власністю: призначили керівником комунального підприємства «Райбудпроект» Дубенської районної ради Рівненської області Пилипчука Миколу Антоновича, затвердили перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Дубенського району в новій редакції та відповідний перелік об’єктів, що підлягають приватизації та інші.

         Одноголосно були підтримані депутатами рішення щодо внесення змін до Регламенту Дубенської районної ради восьмого скликання, внесення змін до списку присяжних.

        Відповідно до подань Дубенської військової адміністрації внесено зміни і доповнення до ряду районних програм, які потребують першочергового вирішення. Зокрема, внесено зміни і доповнення до Програми розбудови територіальної оборони Дубенського району на 2022 рік.

         Загалом дванадцята сесія Дубенської районної ради пройшла конструктивно і злагоджено.