Дубенська районна рада

Спільними зусиллями наближаємо Перемогу

NoneNoneNoneNoneNone

Спочатку війни на базі спортивного клубу «Клан» (президент клубу Сергій Скоропадський), що розташований у Млинові в приміщенні, яке перебуває в районній комунальній власності, за сприяння Дубенської районної ради було створено волонтерський центр. Основним завданням організації є опіка та допомога підрозділам Збройних сил України, вимушеним переселенцям, дітям різних вікових категорій та тим, хто опинився у складних життєвих обставинах.

Одним із напрямків діяльності центру є надання гуманітарної допомоги для медичних закладів Дубенщини. Зокрема, з початку діяльності вже передано медичний та дитячий гуманітарний вантаж у КНП «Дубенська міська лікарня» Дубенської міської ради, КНП «Радивилівська цетральна міська лікарня» Радивилівської міської ради, КНП «Млинівська центральна районна лікарня» Млинівської селищної ради.

Також, з ініціативи Дубенської районної та міської рад, на базі спортивного клубу «Клан» влітку працював табір для дітей, в якому безкоштовно оздоровлювалися, відпочивали, набиралися сил та енергії більше як 250 дітей – внутрішньо переміщених осіб, загиблих на війні батьків та інших родичів.

22 вересня цього року на запрошення Сергія Скоропадського на Дубенщину завітала делегація зі Сполучених Штатів Америки, місто Арвада, штат Колорадо. У складі групи представників християнської громади адвентистів сьомого дня, яку очолює Горан Аніч троє будівельників, троє пасторів, медичний працівник, відеооператор та бізнесмени.

Одна із перших ділових зустрічей відбулася у Дубенській районній раді. Голова районної ради Віктор Ковальов розповів гостям про стан соціально-економічного розвитку Дубенського району, його інфраструктуру.  Акцентував увагу на проблемах, які є на сьогодні у різних галузях, зокрема, у медицині. Та на заваді всім новаціям, які впроваджуються є війна, яка вже більше восьми років йде в Україні.

Цікавило наших американських гостей як йде у країні медична  реформа, чи відпрацьовано процеси реабілітації військовослужбовців, вимушено переселених осіб, тощо. Віктор Андрійович дав вичерпні відповіді на всі поставлені питання.

В ході робочої зустрічі обговорено ряд інших проблем.

Головне, що надалі всі спільно домовилися про втілення соціально корисних проектів на Дубенщині задля Перемоги й Миру в Україні.