Дубенська районна рада

Засідання Ради громад при голові Рівненської обласної ради

NoneNone

   05 грудня 2022 року голова Дубенської ради Віктор Ковальов взяв участь у засіданні Ради громад при голові Рівненської обласної ради, на якому розглянуто питання про підтримку сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України.

   На засіданні Ради з нагоди Міжнародного дня волонтера голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш вручив нагороди тим, хто з перших днів війни допомагає нашим захисникам та жителям постраждалих територій. Це підприємці, представники благодійних фондів та релігійних організацій, лісівники, керівники комунальних підприємств, голови територіальних громад.

   - Дякую кожному, хто сьогодні допомагає нашій армії, нашим українцям, які живуть на звільнених і постраждалих територіях. Ваш внесок у перемогу – неоціненний! Нагородами, які ми вручили сьогодні, обласна рада відзначає і весь волонтерських рух, і конкретних людей. Власним прикладом ви робите часто неможливе, щоб необхідна допомога дійшла до адресата якнайшвидше! – зауважив голова Рівненської обласної ради.

  За поданням Дубенської районної ради за  вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, сумлінну самовіддану працю, активну життєву позицію нагороджено Почесною грамотою та пам’ятним знаком Рівненської обласної ради волонтерів з Дубенщини – депутата Дубенської районної ради  Талаверу Тетяну Борисівну та  підприємця Дудка  Леоніда Івановича.