Дубенська районна рада

Чотирнадцята сесія Дубенської районної ради під звуки серен

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone
Чотирнадцята сесія Дубенської районної ради, яка відбулася 21 грудня 2022 року в сесійній  залі районної ради розпочалася із офіційних вітань.
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 05 грудня 2022 року №47к, за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, значний внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесними грамотами Дубенської районної  ради нагороджені:
  • Запісоцька Вікторія Ігорівна – член депутатської фракції Партії «Слуга народу»,
  • Конський Віталій Віталійович – член депутатської фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода»,
  • Ляшенко Ольга Аполлінаріївна – член депутатської фракції Партії «Пропозиція»,
  • Одемчук Євгеній Віталійович – член депутатської фракції Партії «Сила і честь»,
  • Роїк Світлана Василівна – член депутатської фракції Партії «Європейська солідарність»,
  • Самонік Людмила Михайлівна – член депутатської фракції « Радикальної партії Олега Ляшка»,
  • Ткачук Богдан Ярославович – член депутатської фракції Партії «За майбутнє»,
  • Шумейко Людмила Валеріївна - член депутатської фракції Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».
Відзнаки та квіти депутатам вручив голова районної ради Віктор Андрійович Ковальов.
 
 Після церемонії нагородження депутати перейшли до розгляду питань порядку денного чотирнадцятої сесії, більшість яких стосувалася питань комунальної власності. Перш за все, відповідно до вимог чинного законодавства, прийняли рішення про припинення юридичних осіб Замчиської та Збитинської початкових шкіл шляхом ліквідації. Поскільки, згідно рішень Дубенської районної ради від 30 жовтня 2007 року № 251,252 дані навчальні заклади були закриті , але не пройшли процедуру ліквідації, депутати утворили ліквідаційні  комісії, які мають вжити усіх необхідних заходів з ліквідації даних закладів. Також були внесені зміни до переліку будівель (споруд) спільної власності територіальних  громад сіл, селищ, міст Дубенського району, які плануються надаватися в оренду через аукціон та без проведення аукціону (по адміністративній будівлі, яка знаходиться за адресою: смт Млинів, вул. Нестора Літописця,1). Розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Млинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Млинівської селищної ради, депутатським корпусом районної ради було вирішено передати земельну ділянку площею 1,6313 га, що знаходиться за адресою: смт Млинів, вул..Степана Бандери, 18 із спільної власності територіальних громад сіл,селищ, міст Дубенського району у комунальну власність Млинівської селищної ради. Також затвердили депутати  план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів районної ради на 2023 рік.
По  питанню «Про районну програму розвитку міжнародного співробітництва на 2023-2024 роки» на сесії доповіла Левшенюк Наталія Богданівна – заступник голови Дубенської районної державної адміністрації. Після внесених доповнень Сергієм Миколайовичем Гаврилюком – депутатом районної  ради та Віктором Андрійовичем Ковальовим – головою районної ради, депутати затвердили дану Програму.
 Крім того, на пленарному засіданні 14-ї сесії районної ради були затверджені план роботи Дубенської районної ради на 2023 рік, внесено зміни та доповнення до Положення про Почесну грамоту, Подяку та цінний подарунок районної ради  та переглянуто та присвоєно чергові ранги посадових осіб місцевого самоврядування Ковальову Віктору Андрійовичу – голові районної ради та Боришкевичу Василю Миколайовичу – заступнику голови районної ради.
 Хоча й працювали депутати районної ради 21 грудня цього року  під звук сирен, проте чітко, оперативно й злагоджено прийняли низку рішень необхідних для подальшої роботи.