Дубенська районна рада

Вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

NoneNoneNoneNoneNone

20 лютого цього року у місті Дубно біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні на території «Острівка» зібралися представники влади, силових структур, духовенство та громадськість, щоб вшанувати пам'ять учасників Революції Гідності, яка стала однією із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи.

Заупокійну літію по загиблих Героях України очолив намісник Свято-Миколаївського чоловічого монастиря архімандрит Меркурій (Бікіра) у співслужінні священиків Дубенського благочиння Православної Церкви України. У своєму слові до присутніх військовий капелан зазначив, що дев’ять років тому українці зробили свій вибір за демократичну, вільну й незалежну Українську державу. Відтоді, ця боротьба не завершується. Ми маємо пам’ятати про всіх тих, хто жертовно віддав та поклав найцінніше – своє життя – на вівтар свободи. І наше головне завдання сьогодні – це посилена молитва і праця задля майбутньої Перемоги.

Після заупокійної молитви учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. Пом’янули також загиблих за Україну та приєдналися до щорічної Всесвітньої тихої акції «Ангели пам’яті» працівники виконавчого апарату Дубенської районної ради.

Вічна шана і вдячність нашим Героям!