Дубенська районна рада

П'ятнадцята сесія районної ради

NoneNoneNoneNoneNoneNone

15 березня 2023  року відбулася п’ятнадцята сесія Дубенської районної ради.

Передувала пленарному засіданню робота депутатів у постійних комісіях та президії районної ради, де попередньо були розглянуті всі питання порядку денного.

У роботі сесії взяли участь 32 депутати із 42.

 

На пленарному засіданні заслухано звіт  голови Дубенської районної державної адміністрації Всеволода ПЕКАРСЬКОГО про виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади за 2022 рік.

Зокрема, очільник Дубенської РДА/РВА у своєму виступі зазначив:

- Війна внесла свої корективи. Підтримка військових, створення безпекового середовища, робота з вимушеними переселенцями стали нашими першочерговими завданнями. З якими ми успішно справились.

Попри виклики часу - виконали всі місцеві бюджети.

Битви виграють військові, а війну – економіка: у 2022-му підприємства району працювали, сплачували податки та підтримували Збройні Сили України. Разом з тим, на Дубенщину із початком війни «переїхало» 6 підприємств із центральних та східних регіонів країни. Для нас – це додатковий імпульс руху та розвитку. Держава надала колосальну підтримку підприємствам та аграріям району – в рамках держпідтримки на Дубенщину «зайшло» майже 27 млн. грн.

Забезпечено в повному обсязі виплату всіх соціальних виплат та допомог, понад 20 тис. учнів здобували освіту в очному форматі, налагоджено міжнародні відносини – команда Дубенської РВА працювала на високому рівні.

Дякую кожному і кожній за роботу. Дякую головам громад і депутатам за розуміння і співпрацю. Дякую ЗСУ за спокій і тихе небо над головою.

Миру нам! Продовжуємо працювати на перемогу!

(Зі звітом можна ознайомитися на сайті райдержадміністрації - https://bit.ly/3lcFdNr)

 

Керівник Дубенської окружної прокуратури Ольга  ГРОМОВА-ЛОГВИНЧУК інформувала депутатів районної ради про роботу Дубенської окружної прокуратури у 2022 році.

 

Начальник Дубенського районного відділу поліції ГУ Національної поліції в Рівненській області Сергій САВРАН доповів про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Дубенського району за 2022 рік.

 

Звітувала по питанню щодо виконання  районних цільових програм, які фінансувалися із районного бюджету в 2022 році Мар’яна МУДРИК – перший заступник голови Дубенської районної державної адміністрації.

 

Депутатами розглянуто ряд проєктів рішень з питань комунальної власності.

По всіх питаннях порядку денного були прийняті відповідні рішення.