Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None1985-2023NoneNoneNoneNoneNone

20 березня 2023 року жалобне віче на майдані Незалежності в місті Дубно зібрало до гурту земляків для гідної зустрічі  і пошанування  ще одного Героя– дубенчанина ПРАВЕДНОГО ВОЛОДИМИРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА.

Воїн розвідник-телефоніст отримав поранення несумісні з життям 06 березня цього року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Богданівка Донецької області.

Помолилися за упокоєння новопреставленого Захисника України Володимира священики Дубенського благочиння Православної Церкви України. У прощальному слові настоятель Дубенської Свято-Покровської парафії протоієрей Олег Куцеля наголосив, що Воїн Володимир керувався у житті християнськими законами, так як вчить нас всіх Святе Письмо: «Немає більшої любові за ту, коли хто душу свою покладе за друзів своїх». Його любов була дієва. Дубенчанин був у самому горнилі війни і захищав від ворога всіх кого любив – Батьківщину, родину, близьких. Господь покликав Володимира у Свої Небесні Оселі. І вже звідти він буде просити благословенного миру для Неньки-України.

 Царство Небесне Оборонцю України  та вічний спокій! Щирі співчуття родині!

 Чин похорону Героя - Володимира Праведного  відбудеться завтра – 21 березня 2023 року о 12 годині у Свято-Покровському Соборі м. Дубно (мікрорайон цукрового заводу).