Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None01.11.1983-02.04.2023

ЗАВЕРШИВ ЗЕМНИЙ ПОДВИГ СТРІЛЕЦЬ ОЛЕКСАНДР АНТОНЮК.

Ще жива рана у жителів села Лопавше Демидівської територіальної громади від втрати Михайла Івановича Іржицького, якого поховали всією громадою  29 березня цього року на сільському кладовищі, як через декілька днів знову втрата...

02 квітня  у районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області загинув їх односельчанин АНТОНЮК ОЛЕКСАНДР АНДРІЙОВИЧ.

До лав Збройних сил України Олександр Антонюк вступив у грудні 2022 року. Військовослужбовець був стрільцем 2-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 3-ї стрілецької роти однієї із військових частин.

Майбутній Воїн народився у добропорядній селянській  господарській  сім’ї, де батьки змалку навчали Сашка до праці. Він і виріс таким люблячим сином, добрим чоловіком, татом, хорошим товаришем, дбайливим господарем. Цінували його земляки за те, що був, як то кажуть, майстром на всі руки. Найбільше любив працювати з деревом, виготовляв меблі. Та найголовніше, віддав найцінніше  - життя, за вільну незалежну Україну.

Ніякими словами не передати біль втрати, коли з життя йдуть такі  УКРАЇНЦІ. Щирі співчуття родині ГЕРОЯ: мамі – Ользі Володимирівні, батькові – Андрію Андрійовичу, дружині - Тетяні Валеріївні, 12-річному синочку Артему та 6-річній донечці Міланці.

Світла пам'ять полеглому Українському Воїну ОЛЕКСАНДРУ АНТОНЮКУ та вічна шана!

Пам’ятаймо тих, хто воював та загинув за єдину Україну!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!