Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None10.12.1992-31.03.2023

ГЕРОЯМ СЛАВА!

Особлива слава, честь і пошанування в Україні всіх захисників, які душу свою і тіло віддали за ближніх, за Неньку-Україну, за віру!

У передвеликодній Страсний тиждень у скорботі  жителі Бокіймівської територіальної громади, які навіки прощаються зі своїм земляком КРАВЦЕМ АНДРІЄМ ВОЛОДИМИРОВИЧЕМ  - жителем села Бокійма.

ВОЇН-ГЕРОЙ загинув 31 березня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Марїнка Донецької області.

Андрій – перший бокіймівчанин, який доєднався до Небесного Легіону  у це військове лихоліття. Родина Кравців втратила люблячого сина, брата, гарного сім’янина, турботливого батька. Згадуватимуть його односельчани як добру, чисту душею людину, яка віддала своє життя за те, щоб ми з вами могли милуватися щовесни справжнім, квітучим життям.

Щирі співчуття родині загиблого ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ: мамі - Оксані Володимирівні, батькові – Володимиру Івановичу, брату – Роману, дружині – Ірині Юріївні та діткам – чотирьохрічному синочку Марку та трьохрічній донечці Софійці.

Зі Святого Письма знаємо, що Христос смерть подолав. Тож, і ми подолаємо своїх ворогів у пам'ять про нині убієнного, нами пошанованого ВОЇНА Андрія.  Вічна йому пам'ять і Царство Небесне!

Впевнені, що ім’я ГЕРОЯ АНДРІЯ КРАВЦЯ буде написане на братській могилі в центрі Бокійми поруч із прізвищами  односельчан, які загинули за волю і незалежність Української Держави. Будьмо достойними пам’яті ВОЇНА АНДРІЯ КРАВЦЯ, молімося за упокій його душі!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!