Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneЧиж Богдан Петрович 15.01.1989-19.04.2023Козіцький Ігор Дмитрович 27.09.1981-21.04.2023

ЗНОВУ ВТРАТИ: ЗА БАТЬКІВЩИНУ ПОЛЯГЛИ  ВОЇНИ - БОГДАН ЧИЖ ІЗ МІСТА РАДИВИЛІВ ТА ІГОР КОЗІЦЬКИЙ ІЗ СЕЛА ГОНОРАТКА КРУПЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.

Післяпасхальні дні затьмарені гіркотою від утрати наших земляків – БОГДАНА ПЕТРОВИЧА ЧИЖА  - жителя міста Радивилів та ІГОРЯ ДМИТРОВИЧА КОЗІЦЬКОГО із села Гоноратка Боратинського старостинського округу Крупецької територіальної громади.

ЗАХИСНИКИ України Богдан Чиж загинув у районі населеного пункту Червонопопівка Сєверодонецького району на Луганщині 19 квітня цього року, а вже через два дні – 21 квітня біля населеного пункту Кремінна того ж району – Ігор Козіцький.

Обидва ВОЇНИ  стали в обороні України від ворога в 2022 році та гідно із честю виконали свій громадянський обов’язок. Самими добрими, щирими словами подяки згадують про них друзі, колеги, бойові побратими.

Шановні наші, ЗВИТЯЖЦІ -  Богдане та Ігорю! Ви завжди будете з рідним краєм, який дякує Вам за велику жертовність та мужність. Наші ГЕРОЇ назавжди –  золотий фонд української нації і вони будуть прикладом відданості Вітчизні та прийдешнім  поколінням українців.

Дорогі родини Чижів та Козіцьких! Дякуємо Вам за синів, сумуємо з Вами. Хай надасть Вам Господь сили духу, мужності та твердості пройти це нелегке випробування долі. Низький уклін всім Вам: батькам Богдана Чижа – Нілі Володимирівні, Петру Богдановичу, доньці Віці та сім’ї Козіцьких – мамі – Марії Дмитрівні, дружині – Наталії Олексіївні, сину – Вадиму, доньці – Христині.

Вдячною молитвою вшануємо героїчність і відвагу ВОЇНІВ і ЗАХИСНИКІВ БАТЬКІВЩИНИ.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ГЕРОЯМ СЛАВА!