Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None27.09.1979-26.04.2023
28 квітня 2023 року «живим коридором» з міста  Рівного до  села  Бортниця Привільненської територіальної громади земляки у скорботі зустрічали свого односельчанина ПІСОЦЬКОГО ОЛЕКСАНДРА МИКОЛАЙОВИЧА.
ВОЇН загинув внаслідок осколкових поранень несумісних із життям , 26 квітня цього року в районі населеного пункту Куп’янськ, що на Харківщині.
Народився Олександр 27 вересня 1979 року в селі Носовиця Тараканівської територіальної громади . Після одруження , разом із дружиною Наталією Михайлівною проживали у Бортниці. Виховали двох чудових синів-соколів – Дмитра, якому зараз 17 років та 13-річного Дениса. Трудові будні Олександра Миколайовича пов’язані із Дубенським заводом гумово-технічних виробів, молокозаводом. Колеги згадуватимуть його як роботящого, добросовісного працівника, односельчани – як порядного, доброзичливого сусіда, приятеля, дбайливого господаря. Найбільше горе зараз сім’ї : мамі – Марії Володимирівні, дружині – Наталії Михайлівні, синам – Дмитру і Денису, які втратили люблячого, доброго  сина, чоловіка, батька. Прийміть від нас , шановні щирі співчуття.
Схилімо голови перед світлою пам’яттю ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДРА ПІСОЦЬКОГО! Помолимося за упокій його душі !  Нехай Всемилостивий Господь упокоїть його душу в Своїх оселях та дарує Царство Небесне!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!