Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None31.03.1971-08.05.2023

   12 травня 2023 року Дубенська і Мирогощанська громади попрощалися із ГОРДІЙЧУКОМ ВІКТОРОМ МИКОЛАЙОВИЧЕМ.  

   ВОЇН–ОБОРОНЕЦЬ  старший сержант Віктор Гордійчук загинув 08 травня 2023 року у районі населеного пункту Бахмут Донецької області , захищаючи незалежність Української Держави.

    Народився майбутній захисник Батьківщини 31 березня 1971 року у селі Мирогоща. Проживав у місті Дубно. Мобілізований до лав Збройних сил України 28 лютого цього року.

     Церемонія прощання із Віктором Гордійчуком  розпочалася на Майдані Незалежності в місті Дубно. Заупокійну літію за новопреставленим ВОЇНОМ відслужили священники Дубенського благочиння Православної Церкви України, яку очолив настоятель Мирогощанської Свято-Михайлівської парафії протоієрей Володимир Ніколюк. У скорботному слові душпастир зазначив, що у ці травневі дні ми поминаємо жертв Другої світової війни. Пройшло вже майже вісім десятків літ, як було подолано нацизм. А вже у теперешній  час, саме на українській землі, точиться запекла боротьба із таким же за суттю своєю агресором – рашизмом. Що спасло людей тоді і спасає зараз? Це безмежна віра у Бога й Церкву Христову. Господь не покине нас, адже ми відстоюємо свою українську землю, свою Батьківщину, а це – наша святиня.

     Чин поховання спочилого  Віктора Гордійчука звершено у Мирогощанському Свято-Михайлівському храмі.

     Сумуємо разом із земляками ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ та низько схиляємо голови у скорботі. Щирі співчуття  і слова підтримки – дружині Тетяні та доньці Світлані, яка зараз проживає у далекій Канаді. Нехай душа загиблого Віктора знайде вічний спокій, а Господь прийме у Царство Небесне, там де праведні спочивають

      СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!