Дубенська районна рада

14 травня – День Матері

NoneNone

У другу неділю травня вшановуємо наших Берегинь, хранительок сімейного вогнища, наших добрих та водночас незламних і жертовних Матерів.

Травень удостоєний честі святкувати день Матері неспроста. Саме в травні у храмах правляться молебні до Матінки Божої. Вшановуючи Богородицю, що стала Матір’ю всього світу, українці у 1928 році запровадили святкування Дня Матері.

З 2000 року ми вшановуємо дорогих наших матусь на державному рівні.

За все, що ми у житті маємо дякуємо вам, дорогі наші Мами: життя, яке дали нам, за ваші молитви, недоспані ночі, невтомну працю заради своїх дітей, неймовірну підтримку та віру в них.

Сьогодні особлива шана, вдячність і низький уклін Матерям мужніх Захисників Батьківщини. Це саме ви виховали воїнів-патріотів, які поклали своє життя на вівтар вільної незалежної України.

Подякуймо і тим мамам, котрі заради майбутнього своїх синів і доньок змушені у воєнний час перебувати за кордоном чи у різних куточках України. Впевнені, що невдовзі ви повернетесь до рідних домівок.

З почуттям шани звертаємося сьогодні до багатодітних матерів, тих які всиновили чи взяли діток під опіку.  Скільки б не було в родині дітей,  материнської любові вистачить на всіх, адже кожна мама присвячує своє життя дітям. І це – головне.

Сьогодні наші жінки-Берегині працюють на всіх фронтах заради жаданої Перемоги. Тож, маємо завжди бути безмежно вдячні їм за це.

Матінка Божа, Україна-Мати і рідна Мама – є найвищими вершинами в житті кожного українця. Пам’ятаймо про це!

Отож, привітаймо сьогодні наших найдорожчих серцю людей – Маму та Бабусю: тих, кому завдячуємо всім; тих, які моляться за довгоочікуваний мир в Україні і благословляють на подальше щасливе майбуття!