Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None03.12.1992-18.05.2023

Агресивна війна, розпочата росіянами у 2014-му і виведена на рівень Великої війни у 2022-му, наочно показала, що українці незламна нація, котра готова відстоювати право на своє існування зі зброєю в руках. Серед таких українців ЛОТОЦЬКИЙ АНДРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ – житель села Іваннє Привільненської територіальної громади.

Військовослужбовець був мобілізований до лав Збройних сил України 01 вересня 2022 року, хоча мав повне право на відстрочку. Людиною спокійною, врівноваженою, чесною – таким знали його односельчани, а в пам’яті бойових побратимів, з якими воював на Донецькому напрямку,  він назавжди лишиться мужнім ЗАХИСНИКОМ. Під час виконання одного із бойових завдань ВОЇН був поранений. На жаль, 18 травня 2023 року, під час проходження реабілітації, помер.

Андрій зростав у сім’ї, де батьки Світлана Борисівна і Микола Олександрович виховували  четверо дітей:  доньок – Катерину і Тетяну та синів Володимира і Андрія. До речі, брат Андрія – Володимир також обороняє рідну українську землю від навали рашистів. В лавах ЗСУ – чоловік сестри Катерини. Ось така вона родина Лотоцьких із села Іваннє – Патріотів своєї землі, свого народу.

 21 травня 2023 року жителі Привільненської територіальної громади попрощалися із ГЕРОЄМ – добрим, щирим земляком, незламним українцем.

 Світла пам'ять та вічна шана  УКРАЇНСЬКОМУ ВОЇНУ!

 Щирі співчуття всій родині Лотоцьких!

 СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!