Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None17.10.1997-07.06.2023

ВСІЄЮ  СІМ’ЄЮ  - ДО ПЕРЕМОГИ.

..Німіє біль. Стихає битва…

І Всесвіт шану віддає,

Коли над юністю молитва

Заупокійною стає.

Несуть синів.. Над полем плачу

Цвітуть до обрію вінки.

І тільки тихо: «плине кача..»

Крізь сльози, душі і вінки.

Є запитання, яке приречене залишатися риторичним: чому війна забирає найкращих? Обірвалося життя саме такого мужнього, відданого ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, ПАТРІОТА РІДНОКРАЮ  жителя села Товпижин Демидівської територіальної громади ДУДАЯ БОГДАНА ОЛЕКСАНДРОВИЧА. Старший солдат, сапер інженерно-саперної групи інженерного забезпечення Богдан Дудай загинув 07 червня 2023 року  під час виконання бойового завдання по захисту свободи і незалежності рідної Батьківщини.

Що відчуває материнське серце і батькова душа, коли  захищати Українську державу пішли троє рідних дітей? Навіть важко збагнути. Брати Богдан і Вадим та їх сестра Катерина вбачали за святий  обов’язок послужити рідній Неньці-Україні. Всі троє  - добровольці. Всі троє – воювали у зоні АТО/ООС  та продовжили  службу у Збройних силах України із початком повномасштабного  вторгнення росії на українські землі. Одне слово, всією сім’єю – до Перемоги!  

На жаль, вже ніколи  не зайде у рідну батьківську домівку Дудаєвих  їх син Богдан:  не обійме маму  - Ольгу Андріївну, тата – Олександра Марковича, не пригорне до грудей дружину, не  візьме поради у брата Вадима, не втішить сестричку Катю. На жаль... Але маємо знати про цю родину всі.   Пам’ятаймо про великий подвиг, солдатську вірність та велику самопожертву ГЕРОЯ УКРАЇНИ, ВОЇНА БОГДАНА ДУДАЯ.

 

Спочивай з миром, Богдане!

ДОЗЕМНИЙ УКЛІН БАТЬКАМ ЗА СИНА!  Щирі співчуття всій родині Дудаєвих, друзям, односельчанам, бойовим побратимам!

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

 СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!