Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None03.06.1985-26.06.2023

ВЖЕ У НЕБЕСНІЙ ВІЧНОСТІ.

Сьогодні у Рачині Тараканівської територіальної громади прощаються із своїм земляком – МУШИНСЬКИМ ВОЛОДИМИРОМ ПЕТРОВИЧЕМ, який загинув 26 червня 2023 року у результаті мінометного обстрілу бойових позицій поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області, захищаючи Батьківщину.

Володимир Мушинський був серед тих, хто захищав Україну-Неньку в зоні антитерористичної операції. Саме в цих донбаських краях зустрів своє кохання – Наталію, з якою пов’язав подальшу долю. Весілля відгуляли у рідному Рачині, повінчалися у місцевому храмі. У подружжя ріс син Денис. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії на українські землі, Володимир перебував у Польщі. Відразу повернувся й став на облік у райвійськоматі. Із самих початків війни ЗАХИСНИК УКРАЇНИ перебував у лавах Збройних сил України.

Страшна звістка прийшла на малу Батьківщину ГЕРОЯ… Вже не зайде ніколи до батьківської хати рідний син, не підтримає добрим словом, порадою брат, не побачать люблячого чоловіка й тата  дружина та син, які нині мешкають під Маріуполем. Як боляче це усвідомлювати. А жили всі у мирі та злагоді між собою. Тепер вже Володимир у Небесній Вічності.

Тож, молячись про Царство Небесне для загиблого ВОЇНА ВОЛОДИМИРА МУШИНСЬКОГО, будемо просити милосердного Бога, щоб Він допоміг нам здолати  ворога, а рідним – мамі Надії Павлівні, батькові Петру Олександровичу, брату Олександру, дружині Наталії, сину Денису дав  сили пережити біль великої втрати!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!