Дубенська районна рада

ВІН ВІДДАВ ЖИТТЯ ЗА БАТЬКІВЩИНУ, ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО СВОЄЇ ДОНЬКИ

None
І знову вкотре чуємо слова : війна забирає найкращих..
12 липня 2023 року в бою за свободу і незалежність України, внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу від отриманих травм в районі населеного пункту Григорівка Донецької області загинув МИШКО АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ – житель села Рачин Тараканівської територіальної громади.
Усі, хто знав Андрія , розповідають про нього тільки хороше: надійна опора і підтримка - для мами Тамари Олександрівни, доброзичливий, щирий – для брата Віталія, люблячий – для дружини Олени, доньки Христинки. Народився і виріс Андрій Мишко в селі Рачин. Рано із життя пішов батько. Після закінчення місцевої школи, поступив на навчання до Дубенського професійно-технічного училища, де отримав спеціальність газоелектрозварювальника. Трудився на Дубенському ливарно-механічному заводі. Згодом перейшов на роботу на завод гумово-технічних виробів. В 2015 році створив сім’ю. Раділи з Оленою життю, першим успіхам донечки, яка цього року закінчила перший клас. Війна назавжди перервала всі плани та мрії..
У березні 2022 року Андрій Мишко був мобілізований до Збройних сил України, на передових рубежах обороняв рідний край від рашистської навали.
17 липня цього року на майдані Незалежності в Дубно земляки попрощалися із мужнім ГЕРОЄМ. Заупокійну літію відправив благочинний Дубенського благочиння ПЦУ, настоятель Дубенського Свято-Вознесенського храму протоієрей Василь Лозінський у співслужінні із духовенством Дубенського благочиння. У проповіді душпастир зазначив, що кожне земне життя має свій початок і кінець. Як ми маємо його прожити, залежить від кожного із нас. Новопреставлений ВОЇН Андрій прожив своє життя гідно, із честю виконав свій громадянський та християнський обов’язок, бо віддав найцінніше – життя за ближніх, за кожного із нас. Маленька донька Христинка буде знати, що її тато віддав життя за неї, а батько буде опікуватися родиною вже із Небес, бо любові немає меж, їй не підвладна смерть.
Чин похорону ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ МИШКО АНДРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА відбувся у церкві Свято-Казанської ікони Божої Матері села Рачин, яку очолив настоятель протоієрей Володимир Стіньо. Поховали ВОЇНА на місцевому кладовищі.
Ніхто вже не поверне рідним сина, брата, чоловіка, батька. Але завжди з нами буде його світла і чиста душа.
Щирі співчуття рідним і близьким , друзям і бойовим побратимам АНДРІЯ МИШКО! Царство йому Небесне та вічна і блаженна пам'ять!
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ГЕРОЇ ЖИВУТЬ ВІЧНО!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
 
 
 
 
Переглянути статистику та оголошення
Просувати допис
 
 
Подобається
 
 
 
Коментувати
 
 
Поширити