Дубенська районна рада

У КНП «ДУБЕНСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» ВІДКРИЛИ АНГІОГРАФІЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ

None

 16 серпня 2023 року на Дубенщину з робочою поїздкою завітав Міністр охорони  здоров’я України Віктор Ляшко. Спільно з народним депутатом України Олександром Аліксійчуком, начальником Рівненської ОВА Віталієм Ковалем, головою Рівненської обласної ради Андрієм Караушем, начальником Департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я Рівненської ОВА Олегом Вівсяником, начальником Дубенської РВА Всеволодом Пекарським, головою Дубенської районної ради Віктором Ковальовим, Дубенським міським головою Василем Антонюком та іншими представниками місцевої влади у КНП «Дубенська міська лікарня» Дубенської міської ради ( директор – Віктор Красовський) відкрито ангіографічне відділення, яке дозволить здійснювати високоточні обстеження та надавати якісні послуги хворим на серцево-судинні захворювання. Дане обладнання вартістю понад 8 млн.грн. було придбано за кошти державного бюджету. Ремонт приміщення проведено  місцевою владою. Наявність даного обладнання у лікарні дасть змогу більш ефективно лікувати пацієнтів з інсультами і не лише діагностувати зміни в судинах, а й виконувати безпосередні втручання у випадку тромбозу чи розриву судин, інсульту та інфаркту. Ангіограф працюватиме у новоствореній рентген-операційній травматологічного відділення.

 

Посадовці у супроводі директора лікарні Віктора Красовського ознайомились з роботою медичного закладу, відвідали інсультний блок, неврологічне, травматологічне та реабілітаційне відділення, оглянули сонячну електростанцію нещодавно встановлену на покрівлі одного з корпусів.

 

Також відбулася зустріч з колективом лікарні, під час якої міністр та інші представники влади поспілкувалися з медиками міста про актуальні питання галузі охорони здоров'я, покращення роботи медичних закладів, їхнього розвитку та впровадження інноваційних проєктів, першочерговим з яких наразі, зважаючи на воєнне сьогодення, є реконструкція одного із корпусів лікарні під  повноцінне реабілітаційне відділення. Досягнуто домовленостей про сприяння обласною владою та МОЗом реалізації цього важливого проєкту.