Дубенська районна рада

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

Шановні земляки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, єднання людей в ім’я процвітання рідної країни. 

День Державного прапора  та День Незалежності України - це не просто дати. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це Дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна із своїми державними символами. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Та доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало тяжке випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність.

Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, та дякуємо тим, хто тепер, не шкодуючи життя, захищає її від агресора. Низький уклін вам, шановні земляки за те, що стійкістю та ефективністю дій на  всіх фронтах  наближаєте ПЕРЕМОГУ!

Бажаю всім вам  миру, спокою та злагоди, міцного здоров'я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

 З повагою та вірою у нашу спільну ПЕРЕМОГУ,

 

 Голова Дубенської районної ради                                                            Віктор КОВАЛЬОВ