Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None27.02.1989-20.08.2023

Вже у небесній  вічності

29 серпня 2023 року, у день пам’яті загиблих захисників України, жителі Тараканівської територіальної громади віддали останню шану своєму земляку ДАЦЮКУ СТЕПАНУ ПЕТРОВИЧУ, який загинув 20 серпня цього року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Робитине Запорізької області.

Степан Дацюк народився і проживав у селі Птича. Змалечку ріс без рідної неньки. Односельчани відгукуються про нього позитивно, адже був гарним сином, добрим сім’янином і вірним другом. Боляче усвідомлювати дружині Юлії Сергіївні, що її чоловік ніколи не повернеться до рідної домівки, не пригорне своїх двох ластів’ят – 9-річну донечку Іванку та синочка Сергійка, якому у вересні виповниться лише 8 рочків. Вони всі разом мріяли про щасливе життя у мирній, вільній, незалежній Україні. А ця клята війна забрала їхнього люблячого чоловіка й батька…

Поховали Степана Дацюка у рідній Птичі. Земляки, бойові побратими встелили квітами могилу Героя. 

…Настала прощальна година

Молитву співають мені.

Прощай моя, мила родино,

І, діти мої дорогі.

Нехай душа Новопреставленого воїна Степана Дацюка знайде спокій на небі й оберігає своїх рідних на землі від усіх бід та нещасть! Пам’ятаймо мужнього ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!

ВІЛЬНІЙ УКРАЇНІ БУТИ! СЛАВА ГЕРОЯМ!