Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None09.11.1992-27.08.2023NoneNoneNoneNone

НАЗАВЖДИ  БУДЕ У НАШІЙ ПАМЯТІ.

Господь відкрив двері Небесного Раю ще одному нашому земляку, мужньому Захиснику України ЛІСАЙЧУКУ МИХАЙЛУ АНАТОЛІЙОВИЧУ – жителю села Ярославичі. 27 серпня 2023 року ВОЇН загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Михайлів шлях до безсмертя розпочався в Ярославичах. Тут він народився, закінчив школу. Згодом навчався у Луцькому вищому професійному училищі, де здобув спеціальність «слюсар по ремонту автомобілів». Трудова діяльність Михайла Лісайчука пов’язана також із цим містом, де сумлінно працював у ТзОВ «УА БРУК». Ярославичанин  був призваний на військову службу по мобілізації та захищав Вітчизну заради нашого з вами майбутнього.

Лучанка, яка родом із Ялович, Лєна Омельчук на своїй сторінці у Facebook так написала про Михайла: «Клята війна забирає найдорожчих у батьків. Низький уклін, світла пам'ять тобі Мишко. Ти був дуже доброю людиною, мужнім героєм. Ти назавжди будеш жити у нашій пам’яті!».

31 серпня цього року жителі Ярославицької  територіальної громади, бойові побратими попрощалися із Михайлом Лісайчуком. Заупокійне  богослужіння за загиблим Героєм було відправлено у Ярославицькому Свято-Різдво-Богородичному храмі, яке очолив благочинний Млинівського благочиння ПЦУ протоієрей Володимир Левандовський у співслужінні з духовенством Млинівського благочиння.

Напевно, немає таких слів, щоб передати ту нестерпну біль, яку відчувають рідні Новопреставленого Воїна МИХАЙЛА ЛІСАЙЧУКА: мама Ольга Василівна, тато Анатолій Іванович і брат Андрій.

Молимося разом з вами, шановні, за упокій душі вашого люблячого сина і брата і просимо Всемилостивого Бога, щоб Він  дарував йому Царство Небесне!

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!