Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None24.01.2000-09.09.2023NoneNoneNoneNoneNone

ЖИТТЯ КОРОТКЕ, А ПАМ'ЯТЬ - ВІЧНА!

 

Янголи летять до неба, янголи.

І повернути неможливо їх.

Життя як нитка обірвалось, втратили.

Ми памятаєм всіх. Ми будем памятати всіх.

 

Ще одна душа ВОЇНА відлетіла у небесну височінь і поповнила Небесне Військо. Янголом неба став  Захисник України, дубенчанин ГОНЧАРУК ОРЕСТ РУСТАМОВИЧ. Головний сержант механізованого батальйону 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» загинув за вільну, незалежну Україну 09 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

Задавалося б, у Ореста Гончарука все життя було попереду. Йому було лише 23…

 Народився Орест Гончарук 24 січня 2000 року в місті Дубно. Навчався у Дубенському ліцеї №7, згодом у Вишнівецькому професійному ліцеї. Після закінчення навчального закладу, майбутній воїн підписав контракт на проходження військової  служби у ЗСУ. Через деякий період часу був мобілізований у зону бойових дій.

12 вересня дубенчани віддали останню шану полеглому Герою Оресту Гончаруку. На майдані Незалежності заупокійну літію відслужили священники Дубенського благочиння ПЦУ, яку очолив намісник Свято-Миколаївського чоловічого монастиря архімандрит Меркурій (Бікіра). Чин похорону було звершено у Свято-Покровському соборі настоятелем парафії протоієреєм Олегом Куцелею у співслужінні з духовенством Дубенського благочиння.

Поховали Оборонця Батьківщини на Алеї Слави міста Дубно.

Україна, Дубенщина втратили справжнього ГЕРОЯ, який любив рідний край. Він віддав найцінніше – життя, для того, щоб у нас було омріяне мирне, щасливе майбутнє.

Хай Бог втішить зранені душі рідних Ореста ГОНЧАРУКА і дарує Царство Небесне тобі, дорогий земляче!

Вічна і блаженна пам'ять Захиснику України!