Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None22.06.1984-13.09.2023NoneNoneNoneNoneNoneNone

СВІТЛА ПАМЯТЬ ВОЇНУ-ЛІСІВНИКУ.

Лісівники ми, друже мій, лісівники.

Нас поіменно, мабуть, всіх не знають.

Та в лісі інколи зберуться земляки,

І добрим словом ВОЇНА згадають.

 

Безжально разюча звістка миттєво облетіла Владиславівський старостинський округ Млинівської територіальної громади: 13 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Токмачка Запорізької області загинув НІКОЛАЙЧУК ПАВЛО ВІКТОРОВИЧ – уродженець села Новоселівка, житель села Косареве, водій-електрик відділення управління командира 3-ї артилерійської батареї артилерійського дивізіону.

Павло Ніколайчук народився 22 червня 1984 року у селі Новоселівка, навчався у місцевій школі. Вибір професії для юнака не був випадковим. Брати Павло і Василь Ніколайчуки з честю продовжили батьківську справу – роботу у лісовому господарстві ріднокраю. Трудова династія Ніколайчуків завжди була в пошані серед лісівників Млинівщини. Таким був і Павло, який працював на всіх виробничих ділянках Млинівського лісництва. За це колеги по роботі відгукуються тільки кращими споминами: молодий, завзятий до роботи, чесно і сумлінно виконував свої обов’язки.

Орда, яка напала на нашу рідну землю, змусила багатьох українців відкласти всі свої справи на потім. Вже 09 березня 2022 року Павло Ніколайчук був мобілізований до лав ЗСУ, де гідно, з достойністю виконував свій  громадянський і військовий обов’язок, захищаючи державний суверенітет та цілісність України.

22 вересня цього року родина, односельчани з Новоселівки, Косареве, земляки із сусідньої Перемилівки, Лукарівки, Мошкова, Владиславівки, Іванівки, Млинова, лісівнича родина Млинівщини, бойові побратими, друзі проводжали в останню земну дорогу ВОЇНА СВІТЛА, ВОЇНА ДОБРА НІКОЛАЙЧУКА ПАВЛА ВІКТОРОВИЧА. Похорон захисника України у Свято-Покровському храмі села Косареве очолив благочинний Млинівського благочиння протоієрей Володимир Левандовський, якому співслужило духовенство Млинівського благочиння.

Молімося всі, щоб Всемилостивий Господь прийняв душу Новопреставленого воїна Павла Ніколайчука до Своїх осель. Найщиріші співчуття  і слова підтримки родині Ніколайчуків: мамі Лідії Михайлівні, брату Василю, сестрі Аллі, дружині Марії Василівні, донечці Насті – учениці 4 класу Новоселівського ліцею.

Віриться, що в недалекому майбутньому, на честь Збройних Сил України по всій мирній незалежній Україні буде посаджено не один молодий ліс, що зростатиме і міцнітиме з року в рік. Ростиме й такий дубовий гай між Новоселівкою та Косаревом, який буде посаджено земляками на честь мужнього захисника Вітчизни Павла Вікторовича Ніколайчука.

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ГЕРОЯМ СЛАВА!