Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None09.01.1995-20.09.2023NoneNone

Ми пишаємося тобою, земляче!

23 вересня 2023 року родина, близькі та друзі, представники Пустоіваннівського старостинського округу Козинської територіальної громади на чолі із старостою Віталієм Поповичем вирушили до міста Суми, щоб віддати останню шану дорогому земляку КРАПЛИЧУ СТЕПАНУ ІГОРОВИЧУ. Його життєвою місією був захист рідної землі і він її сповна виконав, поклавши на вівтар найдорожче – власне життя. Під час виконання бойового завдання 20 липня цього року капітан, начальник застави прикордонної комендатури швидкого реагування 5–го прикордонного загону Степан Краплич був тяжко поранений у селі Ковалівка Луганської області. Здавалося, надія на одужання жевріла. На жаль,  не так сталося… Рівно через два місяці 28-річний  військовослужбовець відійшов у безсмертя.

Чин похорону Новопреставленого ГЕРОЯ Степана Краплича було звершено у храмі Св.вмч. Георгія Переможця ПЦУ у місті Суми. Поховали земляка на Алеї Слави Ново-Центрального Баранівського міського кладовища.

Доземний уклін тобі, мужній воїне, за твій подвиг! Доземний уклін батькам воїна Олені Петрівні та Ігорю Сергійовичу, які виховали сина-патріота! Записавшись добровольцем до лав ЗСУ, батько Героя пліч-о-пліч із сином боронив Україну від рашистської навали.

Підтримуємо в тяжкому горі сестру воїна Богдану, а ще двох найдорожчих для серця Степана Краплича людей – люблячу дружину Тетяну Миколаївну, з якою поєднав свою долю у 2021 році, та донечку Даяну! Нехай Господь укріпить вас всіх і надасть сил пережити цей важкий біль втрати!

Пам’ятаймо про мужнього захисника Вітчизни Степана Краплича, того хто воював і загинув за єдину Україну.

Зглянься з небес, Боже, і пом’яни вірного Твого сина убитого у розквіті літ і сил.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Більше інформації у відеосюжеті від 20.09.2023 року на ютуб каналі «Суспільне Суми»  https://www.youtube.com/watch?v=gacCRtxfSHA