Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None27.07.2022-06.10.2023NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

ТАКИЙ БОЛЮЧИЙ ЖОВТЕНЬ У ДОБРЯТИНІ МЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.

Коротка мить людини, покоління.

Бо плине час, як човен по воді.

І не встигає прорости коріння,

Коли ідуть у вічність молоді..

Марія Морозенко, письменниця,

 уродженка с. Малин Острожецької громади,

 проживала у м.Київ та відійшла

 за позаземні обрії 09 жовтня 2023 року.

 

 У ПАНТЕОН СЛАВИ ГЕРОЇВ Дубенщини навічно буде вписане ім’я ще одного ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ – 21-річного МЕЛЬНИЧУКА ЛЮБОМИРА АНАТОЛІЙОВИЧА, солдата, стрільця-снайпера 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 9 механізованої роти 3 механізованого батальйону. Молодий мужній ВОЇН загинув 06 жовтня 2023 року внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу від отриманих травм в районі населеного пункту Урожайне Донецької області.

… Він виріс у Добрятині. Мама Любомира  - Назарук Любов В’ячеславівна, заступник директора з навчально-виховної роботи  Новинодобрятинського ліцею прищепила змалечку  своїм дітям – Любомиру, Ігорю та Даринці  любов до всього рідного, українського. Любомир надзвичайно захоплювався історією та географією. Особливим заняттям ще маленького хлопчика були  розмальовки на контурних картах, де ставив різні військові позначки. Коли постало питання про обрання майбутньої професії, юнак  без вагань обрав шлях історика. Навчався у Рівненському державному гуманітарному університеті, де отримав диплом бакалавра.  Ось як пригадує про свого земляка директор Новинодобрятинського ліцею Токмина Марія Володимирівна: «Любомир був надзвичайно позитивним, талановитим   хлопцем. Розумний, вихований він притягував всіх до себе доброю енергетикою. Коли проходив практику у нашому навчальному закладі, то зумів  навколо себе згуртувати як учнів, так і педагогів.  Не цурався жодної роботи: ремонтував класи, спортивний зал.  Деякий період часу юнак перебував у Німеччині, а коли повернувся додому, то не дивлячись на вмовляння мами, виявив власне бажання захищати Батьківщину. З 29 травня цього року Любомир служив у лавах ЗСУ. А  вже 06 жовтня цього року ми отримали звістку про загибель молодого ПАТРІОТА УКРАЇНИ.. Важко зараз всім: односельчанам, близьким, друзям. Теплі відгуки про Любомира надійшли від викладачів Рівненського ДГУ, одногрупників. Та, найперше, великий біль і туга у родині ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ. Щирі співчуття мамі Любомира, нашій колезі Любов Вячеславівні. Підтримуємо всіх рідних у цей нелегкий для них час і просимо у Всевишнього Царства Небесного для ВІРНОГО СИНА УКРАЇНИ».

Так, у Любомира Мельничука було попереду все життя. Скільки доброго і світлого могло бути на його життєвому шляху!

ДЯКУЄМО ТОБІ, ВОЇНЕ, ЗА БЕЗМЕЖНУ ЛЮБОВ ДО УКРАЇНИ!

Нехай Всемилостивий Господь прийме тебе, Любомире, у Свої Небесні Оселі. Ти заслужив на Його обійми  і  ласку!

Щиро співчуваємо всій родині Новопреставленого ВОЇНА ЛЮБОМИРА МЕЛЬНИЧУКА: мамі Любов В’ячеславівні, батькові Анатолію Миколайовичу, вітчиму Валентину Миколайовичу, брату Ігорю, сестрі Дарині, всім рідним, близьким , друзям.

 УКРАЇНА  ЗАВЖДИ  ПАМ'ЯТАТИМЕ СВОЇХ ВІРНИХ СИНІВ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ГЕРОЯМ СЛАВА!