Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneNoneNoneNone

ПРИВІЛЬНЕНЦІ ТА РІВНЯНИ  ЗАВЖДИ ПАМЯТАТИМУТЬ  ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ  АНАТОЛІЯ СОЛТИСА.

СТАРШИЙ СЕРЖАНТ СОЛТИС АНАТОЛІЙ МИХАЙЛОВИЧ  загинув 14 жовтня 2023 року  під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Першотравневе Куп’янського району Харківської області.

Народився Анатолій  Солтис у 1970 році у селі Привільне на Дубенщині. Тут виріс та закінчив школу. Як пригадує голова Привільненської територіальної громади Юрій Момотюк, його однокласник, товариш завжди був відповідальним, порядним, спокійним. Одне слово, це була дуже хороша порядна людина, приклад для всіх. Після закінчення Мирогощанського сільськогосподарського технікуму Анатолій більше 30 років жив у місті Рівне,  працював  електромонтером контактної мережі КП «Рівнеелектроавтотранс», виховав двох чудових синів. Коли постала необхідність захищати Батьківщину, не вагався.

Прощання із ВОЇНОМ відбулося 19 жовтня 2023 року на майдані Незалежності в місті Рівне. Цього жовтневого дня рівняни попрощалися також із ще двома ЗАХИСНИКАМИ УКРАЇНИ: 23-річним Дмитром Одинцем та 36-річним Дмитром Тихонюком. Заупокійну літію за Новопреставленими воїнами відслужив  протоієрей Борис Оплаканець у співслужінні із духовенством Рівненського Свято-Воскресенського кафедрального собору ПЦУ. Поховали ГЕРОЇВ зі всіма військовими почестями на кладовищі «Нове» у місті Рівне.

 

З великою скорботою поділяємо біль втрати. Щирі співчуття близьким і рідним Анатолія Солтиса.

Вічна та світла пам'ять ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!