Дубенська районна рада

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

None15.12.1999-21.10.2023NoneNoneNone

ГЕРОЯС СЛАВА!

ДЯКУЄМО ТОБІ, ВОЇНЕ ЗА ЛЮБОВ ДО УКРАЇНИ!

ЗАХИСНИК УКРАЇНИ МІЩУК МИКОЛА СЕРГІЙОВИЧ – житель селаБудераж  Повчанської територіальної громади загинув 21 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Микола Міщук народився 15 грудня 1999 року у селі Будераж. У 2015 році закінчив Повчанську загальноосвітню школу, а згодом Радивилівський професійний ліцей, де отримав спеціальність «муляр-штукатур». Певний період часу працював на сезонних роботах у Польщі.  Односельчани завжди пам’ятатимуть Миколу  як  добродушного, щирого юнака. А ще земляк був дуже наполегливим у намаганні захистити свою рідну домівку, рідний край від «рашистської орди». Він тричі подавав  документи з метою проходження військової служби в ЗСУ.  27 червня цього року Миколу Міщука було мобілізовано. Одним із кращих пройшов тестування та був направлений на навчання за кордон. Його життя обірвалося на 23-році під час одного із боїв.. Жителі Повчанської територіальної громади 31 жовтня цього року навіки попрощалися із ПАТРІОТОМ УКРАЇНИ, НЕЗЛАМНИМ ВОЇНОМ МИКОЛОЮ МІЩУКОМ . Чин похорону Новопреставленого ВОЇНА у Повчанському Свято-Троїцькому храмі ПЦУ звершив благочинний Дубенського благочиння ПЦУ протоієрей, військовий капелан Василь Лозинський у співслужінні священників Дубенського та Млинівського благочинь ПЦУ. Поховали ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ у рідному селі.  

Молитвою, добрим словом будемо згадувати ГЕРОЯ МИКОЛУ МІЩУКА, який любив своїх батьків, родину, друзів,  своє село, земляків та найбільше любив УКРАЇНУ, бо вона одна заради якої жив та служив!

Царство тобі Небесне, ВОЇНЕ та вічна і блаженна пам'ять!

Щирі співчуття родині Міщуків: мамі Аллі Володимирівні, батькові Сергію Ігоровичу, брату Дмитру.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! СЛАВА ГЕРОЯМ!