Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None14.12.1976-15.07.2023NoneNoneNone

ЗАГИНУВ У БАХМУТІ: СМИЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ПОПРОЩАЛАСЯ ІЗ ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ МИКОЛОЮ НАКОНЕЧНЮКОМ.

У боях з окупантами 15 липня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Бахмут Донецької області загинув захисник-азовець НАКОНЕЧНЮК МИКОЛА ОЛЕКСІЙОВИЧ – житель села Берег Смизької територіальної громади. Бахмут – це наша спільна біль, наше страждання, бо саме там точилися найзапекліші бої за Україну.

У мирний час Микола Наконечнюк працював у ПрАТ «ЄВРОШПОН –СМИГА», був чудовим майстром-будівельником. Разом із дружиною Аллою Володимирівною виховували двох доньок – Діану та Соломію.

Жителі Смизької територіальної громади навіки попрощалися із мужнім ОБОРОНЦЕМ БАТЬКІВЩИНИ 01 листопада цього року. У рідному селі Берег до гурту зібралися всі земляки, щоб  молитовно та із всіма військовими почестями віддати шану ГЕРОЮ. Чин похорону Новопреставленого ВОЇНА МИКОЛИ НАКОНЕЧНЮКА було звершено у Свято-Кирило-Мефодіївському храмі ПЦУ настоятелем Мирогощанської Свято-Михайлівської парафії  протоієреєм Володимиром Ніколюком у співслужінні із духовенством Дубенського благочиння ПЦУ.

Захист своєї  Вітчизни від зазіхань російської федерації – свята справа. Вона вимагає від захисників не тільки сміливості та відваги, але дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі. Тож, подякуємо та низько вклонимося ВОЇНУ МИКОЛІ НАКОНЕЧНЮКУ за захист рідної української землі!

Молитовно розділяємо біль втрати із рідними ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ: мамою – Олександрою Іванівною, братами Володимиром і Віктором, сестрами  Світланою та Іриною, дружиною Аллою Володимирівною, доньками Діаною і Соломією!

Царство Небесне та вічна і блаженна пам'ять, тобі ВОЇНЕ!

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАВІЧНО ВПИСУЮТЬ СВОЄ ІМЯ В ІСТОРІЮ БОРОТЬБИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!