Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None06.12.1995-07.06.2023NoneNoneNoneNoneNoneNone20.05.1970-07.06.2023NoneNone

ГЕРОЯМ СЛАВА!

ЗНОВУ ВТРАТИ У ВАРКОВИЦЬКІЙ ТА ПОВЧАНСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДАХ.

На жаль, сумний мартиролог загиблих земляків у боротьбі проти рашистської навали продовжується.

07 червня 2023 року під час виконання бойового завдання у Запорізькій області загинув МАКАРОВ ВІТАЛІЙ СТАНІСЛАВОВИЧ – житель села Квітневе Варковицької територіальної громади.

Народився Віталій 06 грудня 1995 року у місті Львів, де зараз проживає його мама Зоріанна Володимирівна. Створивши сім’ю, разом із дружиною Анастасією, проживав у селі Квітневе. Тут народився їх синочок Сашко, якому у липні цього року виповнився лише рочок..  Молода сім’я придбала квартиру у місті Дубно, будувала плани на майбутнє. Знали його земляки як завжди привітного, щирого, доброзичливого односельця.

Війна для Віталія Макарова розпочалася не з лютого 2022 року, а набагато раніше. За плечима старшого сержанта служба в АТО, у 2017 році він отримав статус учасника бойових дій. А з самого початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, ВОЇН став на захист рідної землі. Червень 2023 року став трагічним у долі ПАТРІОТА України…

Прощалися жителі Варковицької територіальної громади із ЗАХИСНИКОМ БАТЬКІВЩИНИ 02 листопада 2023 року. У Свято-Дмитрівській церкві ПЦУ чин похорону Новопреставленого ВОЇНА звершив настоятель парафії протоієрей Василь Риба у співслужінні із священниками Дубенського благочиння ПЦУ. Поховали ГЕРОЯ на «Алеї слави» у місті Дубно по вулиці Семидубській.

07 червня 2023 року стало «чорним»  у родині Романюків із села Підбрусинь Повчанської територіальної громади. Саме цього дня, у Запорізькій області під час виконання бойового завдання загинув їх чоловік та батько РОМАНЮК МИКОЛА ВАЛЕРІЙОВИЧ.

Микола Романюк народився і виріс у селі Підбрусинь   Дубенського (колишнього Млинівського) району. Закінчив Повчанську школу, працював механіком у місцевому сільгосппідприємстві. Разом із дружиною Оксаною Петрівною виховали шестеро чудових дітей: Ярослава, Павла, Ігоря, Володимира, Марію і Дарину. У квітні 2022 року Микола Романюк  був мобілізований до лав ЗСУ.

Справжній дбайливий і мудрий господар, люблячий чоловік, батько, справжній патріот України – таким у пам’яті краян  залишиться Микола Валерійович.

 02 листопада 2023 року  жителі Повчанської територіальної громади навіки попрощалися із  мужнім ВОЇНОМ, молодшим сержантом РОМАНЮКОМ МИКОЛОЮ ВАЛЕРІЙОВИЧЕМ.  Родина втратила свою надійну опору, осиротіло село на доброго і щирого земляка.

В ці скорботні дні висловлюємо щирі співчуття всім дорогим і близьким серцям ВОЇНІВ ВІТАЛІЯ МАКАРОВА і МИКОЛИ РОМАНЮКА людям! Нехай  душі Новопреставлених Воїнів  знайдуть спочинок в Оселях Господа та блаженне життя!

ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ГЕРОЯМ СЛАВА!