Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None23.01.1972-04.11.2023NoneNoneNoneNone

У БОЮ З ВОРОГОМ ПОЛІГ ВОЇН ТЕРЕНТІЙ КОНДРАТЮК.

 За вікном і в душі листопадово,

 Йдемо ближче усе до зими.

 Скільки горя, як листя нападало,

 Відлітають найкращі сини..  

                                  Аліна Войтенко

07 листопада 2023 року жителі Повчанської територіальної громади  навіки попрощалися із мужнім ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ КОНДРАТЮКОМ ТЕРЕНТІЄМ ВАСИЛЬОВИЧЕМ  - жителем села Мильча. ВОЇН загинув у бою з рашистами 04 листопада цього року у Запорізькій області.

Терентій Кондратюк народився і жив у селі Мильча Дубенського району. У 1987 році закінчив місцеву восьмирічну школу.  Терентій Васильович був, як то кажуть,  майстром на всі руки, до нього зверталися за допомогою односельчани. А ще дуже  дбав за родину, своїх трьох  дітей .

До лав ЗСУ Терентій Кондратюк був мобілізований у січні 2023 року.  Гірка звістка, як полин  про загибель ОБОРОНЦЯ БАТЬКІВЩИНИ   прилетіла у домівку Кондратюків з далекого сходу  на початку листопада..

Прощалися із ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ КОНДРАТЮКОМ ТЕРЕНТІЄМ ВАСИЛЬОВИЧЕМ усією громадою. Чин похорону Новопреставленого Воїна відбувся у Свято-Різдво-Богородичному храмі ПЦУ села Мильча. Відправу очолив благочинний Дубенського благочиння ПЦУ протоієрей Василь Лозинський.

Нехай Всемилостивий Господь прийме світлу та щиру  душу ВОЇНА Терентія Кондратюка  й оселить там, де праведні спочивають. Царство Небесне!

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!

Щирі співчуття рідним і близьким ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ГЕРОЯМ СЛАВА!