Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None02.05.1969-02.11.2023NoneNoneNoneNoneNone

 ЗЕМЛЯ РИДАЄ, ПЛАЧУТЬ НЕБЕСА,

 ГЕРОЇВ Україна ПРОВОДЖАЄ..

09 листопада 2023 року жителі Дубенської територіальної громади провели в останню дорогу ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ОНЄГІНА СЕРГІЯ ЄВГЕНОВИЧА.

Стрілець-помічник гранатометника механізованого батальйону загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Водяне Донецької області 02 листопада цього року. Сергій був мобілізований до лав ЗСУ 18 жовтня 2022 року. Земляки знали Сергія Онєгіна як доброго, безвідмовного чоловіка, який не цурався жодної роботи, був майстром із золотими руками.

Родина втратила люблячого чоловіка, батька, дідуся, брата, а бойові побратими надійного, відповідального ВОЇНА. Зараз також  боронить Україну від російського агресора син Сергія Євгеновича.

На площі Незалежності в Дубно священники Дубенського благочиння ПЦУ звершили заупокійну літію за Новопреставленим ЗАХИСНИКОМ БАТЬКІВЩИНИ, яку очолив благочинний Дубенського благочиння ПЦУ протоієрей Василь Лозинський. У проповіді душпастир зазначив, що сьогодні справді трагічний день, бо громада втратила свого поважного громадянина Сергія Онєгіна, який своє життя віддав за кожного із нас і цим виконав найбільший християнський обов’язок. Це трагедія не тільки родини, адже спочилий воював  і поліг на полі бою за те, щоб ми  мали власну гідність і не були рабами. На жаль, ціна , яку ми платимо за свободу є дуже високою. Вірю, що всі ми спроможні змінитися, бо лише цінуючи подвиг ОБОРОНЦІВ УКРАЇНИ, ми  будемо гідні і достойні майбутнього. Царство Небесне  СЕРГІЮ ОНЄГІНУ, а серед нас нехай буде вічна і блаженна пам'ять про ЗАХИСНИКА!

 Чин похорону Новопреставленого Воїна відбувся  у Свято-Іллінському кафедральному соборі м. Дубно, яку очолив настоятель парафії протоієрей Ігор Когут.

 Низький уклін і співчуття родині ГЕРОЯ!

 ГЕРОЮ - ВДЯЧНІСТЬ, ЧЕСТЬ І ПАМ'ЯТЬ!

 ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ГЕРОЯМ СЛАВА!