Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None22.05.1970-10.11.2023NoneNoneNoneNoneNone

16 листопада 2023 року, стоячи на колінах, зі сльозами розпачу і співчуття, дубенчани зустріли домовину з тілом убитого кровожерливою путінською ордою ВОЇНА МИКОЛИ ВІКТОРОВИЧА МЕЛЬНИКА.

 Житель міста Дубно Микола Мельник був призваний на військову службу по мобілізації до складу 53-ї окремої механізованої бригади. Останній бій ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ відбувся 10 листопада цього року в районі населеного пункту Водяне поблизу Авдіївки Донецької області. Дубенчанин  Микола Мельник народився 22 травня 1970 року. Люблячий чоловік для дружини, турботливий батько, дідусь, добрий брат і порадник для сестри, майстер із золотими руками – таким у житті був Микола Вікторович. Краються від болю втрати серця рідних, близьких, усіх хто знав Миколу особисто і назавжди запам’ятає його світлий образ, доброзичливу усмішку і життєрадісний погляд, які залишаться тепер лише на фотосвітлинах і в пам’яті людській.

 Літію за упокій душі Новопреставленого ВОЇНА Миколи Мельника на площі Незалежності в Дубно  відправили священники Дубенського благочиння ПЦУ на чолі із намісником Свято-Миколаївського чоловічого монастиря архімандритом Меркурієм ( Бікірою). У скорботному слові священнослужитель зазначив:

 - Сьогодні, дорогі браття і сестри, ми знову прощаємося із ГЕРОЄМ –   МИКОЛОЮ МЕЛЬНИКОМ. Це , як завжди важко, адже ВОЇН віддав своє життя за нас,  заради вільної незалежної України. Також тяжко знайти слова, щоб у цьому горі  підтримати скорботну родину. Що ми, християни, можемо зробити для цього? Перш за все, це молитовна підтримка , адже маємо від Бога даровану благодать молитви. Ми молимося за спочилих, а отже спілкуємося із Всевишнім, померлими і просимо  у Творця  спасіння їхнім душам та відкритття воріт до Небесного Раю. Отож, закликаю вас всіх до посиленої молитви.

Друге, про що маємо завжди пам’ятати - це те, якою ціною дається нам свобода. Кожний ВОЇН , хто стає на шлях боротьби, має усвідомити , що може покласти свою душу й тіло за нашу свободу. Новопреставлений ЗАХИСНИК БАТЬКІВЩИНИ Микола Мельник помер  із честю  вільною людиною. А ми маємо зробити все для того, щоб ця жертва не була даремною. Боротьба, війна з агресором триває. Від кожного із нас залежить як вона закінчиться – перемогою чи поразкою. Отже, робімо все для того , щоб війна для нас була переможною.

Нехай Господь Бог упокоїть у Вічних Оселях, де всі праведники і воїни спочивають , душу Раба Божого Миколи, а нам всім дарує силу і натхнення у боротьбі за Україну!

Чин похорону ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ МИКОЛИ МЕЛЬНИКА було звершено у Свято-Іллінському кафедральному соборі ПЦУ  настоятелем протоієреєм Ігорем Когутом.

Молімося за упокій душі Новопреставленого ВОЇНА Небесного легіону Миколу Мельника, який віддав своє життя за нас та Україну!

Поділяємо горе та щиро співчуваємо родині Мельників!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ГЕРОЯМ СЛАВА!