Дубенська районна рада

19 листопада - День працівників сільського господарства

None

Шановні працівники сільського господарства!

Третя неділя листопада щорічно несе нам професійне свято аграріїв нашої країни. Це свято людей, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не лише професію, але й людську долю.

В цей важкий період, пов'язаний із збройною агресією рф, відданість та наполегливість працівників сільського господарства заслуговують особливої уваги. Аграрії демонструють свою стійкість, рішучість та високий рівень професіоналізму.

Дозвольте висловити слова глибокої вдячності та поваги вам! Ваша праця безперервна, як саме життя, важлива і благородна, адже з маленького хлібного зерняти починається потужність і сила українського села, кожної громади, Української  держави.

Від щирого серця бажаю, щоб ваші зусилля завжди були результативними, а врожай перевищував ваші найсміливіші задуми. Спасибі вам за нелегку та потрібну всім нам працю, за підтримку захисників на передовій фронту, за розуміння та співпрацю у цей складний час!

Нехай вас оминають природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Щиро бажаю вам миру, невичерпної наснаги та подальших успіхів у ваших справах! Надійного оберегу вам, мирного світлого неба над вашими  урожайними нивами!

 

З вірою у нашу спільну ПЕРЕМОГУ та пошаною,

Голова Дубенської районної ради Віктор КОВАЛЬОВ