Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneСеменюк Володимир Васильович 28.03.1968-25.11.2023Міркевич Руслан Миколайович 21.03.1985-28.11.2023

 Війна вбиває кращих – з поміж нас,

 І повняться ряди в Небеснім Легіоні

Та для Героїв зупинився час,

Вони у вічність перейшли з безодні.

Сьогодні ми схиляємо голови перед пам’яттю земляків,   ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ :

 - СЕМЕНЮКА ВОЛОДИМИРА ВАСИЛЬОВИЧА – військовослужбовця, який помер 25 листопада 2023 року, внаслідок важкого захворювання у військово-клінічному центрі Північного регіону м. Харків;

 - МІРКЕВИЧА РУСЛАНА МИКОЛАЙОВИЧА , який загинув 28 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

 

Володимир Семенюк народився 28 березня 1968 року у селі Пляшівка колишнього Радивилівського району. Мама Марія Сильвестрівна навчила своїх дітей - Володимира і Ліду любити Україну, свій рідний край, цінувати прекрасний світ навколо, з повагою ставитися до людей, привчила до роботи. Син дуже любив рідну землю, працював на ній і вона віддячувала йому сторицею.

Володимир Семенюк був мобілізований до лав ЗСУ весною 2022 року. Служив у званні капітана, був офіцером резерву. Велике горе прийшло у родину Семенюків, які надіялися і вірили, що він залишиться живим.  На жаль, Володимир повернувся додому вже небесним янголом..

Вічний спочинок ВОЇН  знайшов 03 грудня цього року  у рідному селі Пляшівка Крупецької територіальної громади, яке дуже любив.

 

Міркевич Руслан народився 21 березня 1985 року в селі Великі Озера колишнього Дубровицького району. У 1994 році, Міркевичі  як родина переселенців із радіаційно забрудненого району, знайшли прихисток у селі Топілля Підлозцівської ради Млинівського району (нині Підлозцівської територіальної громади Дубенського району). Руслан зростав працьовитим, спокійним, доброзичливим хлопцем, завжди допомагав друзям та усім, хто того потребував. Був спеціалістом по різних будівельних роботах.

До українського війська Руслан Міркевич був мобілізований 06 червня 2022 року. Страшна звістка про загибель ГЕРОЯ прийшла до рідної домівки 30 листопада цього року. У вічній зажурі залишилися батьки Руслана - Олена Павлівна та Микола Іванович, сестра Алла, брати - Сергій та Павло, донечка Юля – учениця 5-го класу Ярославицького ліцею.

Поховали ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ Руслана Міркевича 02 грудня 2023 року на цвинтарі села Топілля.

Схиляємо голови перед світлою і блаженною пам’яттю наших ЗАХИСНИКІВ – ВОЛОДИМИРА СЕМЕНЮКА і РУСЛАНА МІРКЕВИЧА,  всім серцем співчуваємо та розділяємо біль втрати із родинами ГЕРОЇВ, молимося за Новопреставлених ВОЇНІВ.

Вони назавжди залишаться у пам’яті українського народу.

ВІЧНА СЛАВА ПОЛЕГЛИМ ГЕРОЯМ!