Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None11.03.1995-07.07.2023

НА ТАКИХ ХЛОПЦЯХ, ЯК ВЛАДИСЛАВ МЕЛЬНИЧУК ТРИМАЄТЬСЯ АРМІЯ

13 грудня 2023 року жителі Смизької територіальної громади навіки попрощалися із Захисником України МЕЛЬНИЧУКОМ ВЛАДИСЛАВОМ ВОЛОДИМИРОВИЧЕМ.

Шлях Владислава Мельничука до безсмертя розпочався у селі Студянка. Тут він народився, жив і працював. Людина світлої душі, надзвичайно хороший, позитивний хлопець,- та про односельця говорять земляки. І зовсім не тому, що про тих, хто відійшов у вічність, за традицією, - лише хороше або нічого. Він справді був гарним сином, чудовим братом, вірним другом.

Владислав був серед тих, хто обороняв Україну в зоні АТО. Абревіатура «АТО» - лише для дипломатів. Українці добре розуміють, що вже тоді це була – війна. І коли розпочалося повномасштабне вторгнення  росії в Україну Владислав Мельничук проходив службу у 24 окремій механізованій бригаді ЗСУ у  званні старшого солдата.

 07 липня 2023 року стало  фатальним у долі оборонця Батьківщини. Герой загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Дружба Донецької області. П’ять місяців тривоги, болю і надії у сім’ї Мельничуків. П’ять місяців очікувань і сподівань. Вже у грудні страшна звістка прийшла у Студянку.

Поховали Новопреставленого Воїна зі всіма військовими почестями на місцевому кладовищі рідного села.  Щиро співчуваємо родині Мельничуків: мамі Галині Ростиславівні, батькові Володимиру Васильовичу, сестрі Марії та брату Богдану. Хай же душа Воїна Небесного Легіону Владислава Мельничука знайде спокій на небі й оберігає своїх рідних на землі від усіх бід та нещасть.  Царство Небесне! Світла і блаженна пам'ять!

Герої не вмирають! Вони навіки у наших серцях!