Дубенська районна рада

РІЗДВЯНІ КОЛЯДКИ ТА НОВОРІЧНІ ВІНШУВАННЯ ВІД «КОЗАЦЬКОЇ РАДИ»

NoneNoneNoneNone

26 грудня 2023 року, на другий день Різдва Христового, коли православні  віряни відзначають Собор Пресвятої Богородиці, з дзвінкою прадідівською колядою та новорічними віншуваннями до колективу працівників Дубенської районної державної адміністрації та районної ради завітав народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Козацька рада» Млинівської селищної ради.

Учасники святкового дійства  мають безпосереднє відношення до місцевого самоврядування, адже впродовж багатьох років очолювали сільські ради, були депутатами місцевих рад та продовжують працювати в громадах на теренах колишнього Млинівського, а нині - Дубенського району.  Дев’ятнадцять років тому любов до пісні, народних традицій об’єднала цих славних козаків у гурт, що став візитівкою Млинівщини. І велика заслуга в цьому  керівників колективу Володимира Євтуха, Ярослава Савонюка, Івана Гавриленка. Музичний супровід колективу зараз забезпечує добре знаний на Волині  концертмейстер  Олег Каспер з Луцька.

Христос прийшов у цей світ принести радість, тож  нехай сьогоднішня коляда збадьорить всіх нас у подальшій боротьбі за Україну. Гості привітали державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування із Різдвяно-Новорічними святами та побажали  миру, добра та усіляких гараздів. Навзаєм, щиро подякували колядникам перший заступник голови районної державної адміністрації Мар’яна Мудрик та заступник голови районної ради Василь Боришкевич.

Дай Боже, щоб швидше виповнилося  спільне побажання усіх –  дарування Господом довгоочікуваного миру нашій славній Україні!