Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None16.11.1975-30.12.2023

ЗА УКРАЇНУ ПОЛІГ ВОЇН ДМИТРО ВЛАДЮК.

Про військові поховання у селах і містах України свідчать синьо-жовті державні стяги, які є символами пам’яті і незламності наших полеглих захисників. На слобідському кладовищі у Млинові рідними і близькими ВОЇНІВ-ЯНГОЛІВ їх вже встановлено 11.

4 січня 2024 року до славної когорти звитяжців-млинівчан приєднався ВЛАДЮК ДМИТРО ВІКТОРОВИЧ. Старший стрілець-оператор гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону молодший сержант загинув під час виконання бойового завдання 30 грудня 2023 року у Запорізькій області.

Дмитро Владюк народився і виріс у багатодітній родині. Батьки Олександра Кашимівна і Віктор Деомидович  вклали у душі  своїх дітей – Віталія, Юрія, Дмитра, Андрія, Сергія, Тетяну, Ольгу, Аню все   тепло своїх батьківських сердець. Змалечку вони виростали дружніми, щирими, добрими , всіляко підтримували маму з батьком та одне одного. Дмитро після закінчення Млинівської загальноосвітньої школи № 2  навчався у Демидівському СПТУ №25,  згодом проходив дійсну військову службу. У трудовій біографії млинівчанина робота у районній дорожній дільниці, лісництві та лісгоспі. Певний період часу працював  водієм-далекобійником. Разом із дружиною Наталією Андріївною - молодшою медичною сестрою Млинівської районної лікарні  виховували двох доньок – Ірину та Ангеліну.

Багато земляків знають батька військовослужбовця  - Віктора Деомидовича Владюка, колишнього кадрового військового, працівника Млинівського райвійськкомату, який зараз знаходиться на заслуженому відпочинку. Це саме він передав своїм синам витримку, мужність, вчив загартовувати свій характер і силу духу.  І коли російські загарбники вторглися в Україну, без найменших сумнівів стали на захист рідної землі Віталій, Андрій, Сергій. Дмитро доєднався до Збройних сил України відразу після повномасштабного вторгнення: добровільно записався до лав місцевої ТРО. Пізніше захищав рідну землю від ворогів  на Сході України.

Чин похорону Новопреставленого ВОЇНА Дмитра Владюка було звершено у Млинівському Свято-Михайлівському храмі священниками Млинівського благочиння ПЦУ, яке очолив благочинний парафій Млинівщини протоієрей Володимир Левандовський.  У скорботному слові до вірян настоятель Свято-Михайлівської парафії, військовий капелан протоієрей Тарас Варварук наголосив, що у цій кровопролитній страшній війні втрачаємо найкращих синів і доньок. Таким був і млинівчанин, патріот України  Дмитро Владюк. Сьогодні день скорботи не тільки у родини Владюків, але у всього Млинова. Дмитро жив з любов’ю у серці до родини, земляків, Батьківщини. Завжди на небесах він надихатиме нас для праці в ім’я ПЕРЕМОГИ  УКРАЇНИ !  Вдячність від всієї християнської родини Млинова за мужнього ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ! Слава нашому ГЕРОЮ і Царство Небесне! Слава Україні!

Висловлюємо щирі співчуття всій великій родині Владюків, близьким, друзям , бойовим побратимам  ОБОРОНЦЯ БАТЬКІВЩИНИ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ!