Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None22.04.1970-29.12.2023NoneNoneNone

ДО ВІЙНИ БУВ ХЛІБОРОБОМ: ЗАГИНУВ ЗАХИСНИК ВОЛОДИМИР КИРИЛЬЧУК.

Під час виконання бойового завдання 29 грудня 2023 року у Бахмутському районі  Донецької області загинув ВОЛОДИМИР ВЯЧЕСЛАВОВИЧ КИРИЛЬЧУК – житель села Ільпибоки Демидівсьї територіальної громади. До повномасштабного вторгнення росії в Україну він був хліборобом. Як тяжко дається хліб, Володимир Кирильчук знав із дитинства. Щороку робота його родини полягала в тому, щоб засіяти поля і зібрати врожай. Праця аграрія – це 365 днів на рік постійної праці, цінність якої під час війни розумієш більше. Але коли розпочалася війна, то приходить розуміння того, що нашу Вкраїнську землю потрібно, в першу чергу, захистити від ворога. Адже найголовніше, щоб настав мир. Тож, з 25 лютого 2022 року Захисник України боронив нашу волю та незалежність у лавах ЗСУ у званні старшого солдата.

04 січня 2023 року жителі Демидівської територіальної громади гідно та з пошаною зустріли кортеж із тілом загиблого воїна. Прощання із Героєм відбулося наступного дня. Чин похорону Володимира Кирильчука було звершено у Свято-Параскевській церкві села Рудка духовенством Демидівського благочиння ПЦУ.

Щирі співчуття всій родині Оборонця Батьківщини: мамі Валентині, дружині Людмилі, дочці Ірині, сину Павлу.

Завжди будемо пам’ятати вірного сина України ВОЛОДИМИРА КИРИЛЬЧУКА, який поклав своє життя на жертовний вівтар Перемоги у протистоянні російській агресії.

Нехай Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу й оселить там, де праведні спочивають! Царство небесне! Вічна і блаженна пам'ять!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ!

 

https://fb.watch/ppoufTmrEI/