Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None28.05.197-01.01.2024NoneNoneNoneNone

ОБІРВАЛОСЯ ЗЕМНЕ ЖИТТЯ ВОЇНА ІЗ ДОБРЯТИНА ВОЛОДИМИРА БАБИЧА.

 Перший день Нового 2024 року став останнім у житті ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ -  БАБИЧА ВОЛОДИМИРА ІВАНОВИЧА – жителя села Добрятин Млинівської територіальної громади. Загинув гранатометник 1-го єгерського відділення 1-го єгерського взводу 5-ї єгерської роти 2-го єгерського батальйону молодший сержант під час виконання бойового завдання у Луганській області.

Народився Володимир Бабич 28 травня 1970 року у селі Добрятин колишнього Млинівського району. Односельчани пригадують яким добрим, щирим він ріс хлопцем. Таким же хорошим був сім’янином: з дружиною Русланою Дмитрівною виховали двох прекрасних доньок – Ірину та Людмилу. Втіхою для дідуся і бабусі були їхні четверо внуків – Ангеліна, Вікторія, Дарина і Володечка. Володимир Іванович тривалий час трудився у Млинівському комунгоспі. Колеги по роботі розповідають, що Володимир Бабич на їхньому підприємстві з 1997 року: працював на тракторі, а згодом пересів за кермо екскаватора. Це був професіонал з великим досвідом і навичками в роботі, вміло керував технікою, відповідально ставився до виконання  всіх доручень і завдань. Цим завоював великий авторитет і повагу як у колективі, так і серед млинівчан. Таким був і серед бойових побратимів. За сумлінне й успішне виконання бойових завдань та високі показники бойової підготовки ВОЇН нагороджений почесною відзнакою «Хрест воїна-єгеря» I ступеня.

Чин похорону Новопреставленого ОБОРОНЦЯ БАТЬКІВЩИНИ ВОЛОДИМИРА БАБИЧА було звершено у Добрятинському Свято-Покровському храмі священниками Млинівського благочиння ПЦУ, яке очолив благочинний парафій Млинівщини протоієрей Володимир Левандовський. Поховали ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ на цвинтарі у рідному селі.

Хай з Богом спочиває ВОЇН ВОЛОДИМИР БАБИЧ!

Царство Небесне   та вічна і світла пам'ять!

Щирі співчуття рідним і близьким ГЕРОЯ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ!