Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None19.02.1969-03.01.2024NoneNoneNoneNoneNoneNone

ВЖЕ У НЕБЕСНІЙ ВІЧНОСТІ РАЗОМ ІЗ ПОБРАТИМАМИ.

У третій день нового 2024 року, захищаючи Україну від російських загарбників, в районі населеного пункту Степове Покровського району Донецької області загинув ОБОРОНЕЦЬ БАТЬКІВЩИНИ   ВОЛОВНІК МИКОЛА АРСЕНОВИЧ. Житель села Княгинин Мирогощанської територіальної громади проходив службу в Збройних силах України у званні сержанта.

Провели в останню земну дорогу українського ЗАХИСНИКА 12 січня 2024 року у рідному селі . Чин похорону Новопреставленого ВОЇНА було звершено у Свято-Хрестовоздвиженській церкві духовенством Дубенського благочиння ПЦУ, який очолив благочинний парафій Дубенщини протоієрей Василь Лозинський.

Микола Воловнік віддав своє земне життя задля нас. І ми впевнено промовляємо до Всевишнього: «Зі святими упокій, Господи, раба Божого Миколу!». Віримо, що Творець почує наші  молитви і оселить його у Своїх світлих оселях, там де праведні спочивають.

Жителі Мирогощанської громади поховали земляка на місцевому  кладовищі зі всіма військовими почестями.

Спочивай з миром, Миколо!  Висловлюємо щирі співчуття старшій сестрі загиблого ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ – Самотузі Ніні Арсенівні та всій родині.

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ!