Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None15.10.1990-14.01.2024NoneNoneNoneNone

ВІД НАС ІДУТЬ  НАЙКРАЩІ.

Ще одна душа ВОЇНА відлетіла у небесну височінь і поповнила Небесне Військо. Янголом неба став КОТВІНСЬКИЙ ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ – житель села Комарівка Смизької територіальної громади. Молодший лейтенант – командир стрілецького взводу загинув під час виконання бойового завдання 14 січня 2024 року на Бахмутському напрямку Донецької області. У лавах ЗСУ Ігор Котвінський із березня 2023 року.

До повномасштабного вторгнення росії в Україну, майбутній ЗАХИСНИК працював водієм у Смизькому пункті постійного базування Дубенської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги. Колеги по роботі з Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відгукуються про Ігоря Котвінського як про надзвичайно відповідального, щирого працівника. А ще додають, що працювати з ним було дуже легко та комфортно. Він завжди був позитивним, чуйним, комунікабельним, світлим. Нам його дуже не вистачатиме.

Земляки провели в останню дорогу мужнього патріота України 18 січня 2024 року. Чин похорону Новопреставленого Воїна було звершено у Свято-Кирило-Мефодіївському храмі священниками Дубенського благочиння ПЦУ, який очолив настоятель Свято-Михайлівської Мирогощанської парафії ПЦУ протоієрей Володимир Ніколюк.

ГЕРОЙ загинув, але пам'ять про нього ніколи не згасне, він завжди житиме у наших серцях. Сьогодні дуже важко найближчим, найріднішим людям. Бабуся Марія Василівна, батьки Неля Павлівна і Василь Петрович, сестра Юлія, дружина Роксолана, донечка Іринка втратили люблячого, турботливого внука, сина, брата, чоловіка, батька. Висловлюємо Вам, дорога родино ІГОРЯ КОТВІНСЬКОГО, найщиріші співчуття та молимося за його вічний упокій! Нехай Всемилостивий Господь прийме  в Свої обійми Новопреставленого ВОЇНА та дарує Царство Небесне!

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ГЕРОЇ ЖИВУТЬ ВІЧНО!