Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None24.12.1996-22.01.2024

ВІН ПОВЕРНУВСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ…

Війна росії проти України торкнулася кожного із нас.  31 січня 2024 року Демидівська територіальна громада віддала останню шану полеглому за свободу України ЯКИМЮКУ РОМАНУ СЕРГІЙОВИЧУ – жителю села Лішня. Старший водій інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу загинув 22 січня цього року під час виконання бойового завдання на території Луганської області.

Роман Якимюк навчався у Львівській Українській академії друкарства, згодом працював модератором на одному із каналів у соціальних мережах. За словами друзів, це була надзвичайно добра та спокійна людина. Проте небайдужість та прагнення до справедливості спонукали молодого патріота піти захищати  Україну та все, що любив. Військовослужбовець із позивним «Родрі» у війську вирізнявся бойовими здібностями  та сміливістю.

Відспівування Новопреставленого ВОЇНА було звершено у Свято-Іоано-Богословському храмі селища Демидівка священниками Демидівського благочиння ПЦУ.

ГЕРОЙ склав свої крила.. Але для нас він продовжить жити у безсмерті! Нехай на небі спочине душа Романа, а ми на землі не забудемо про нього!

Найщиріші співчуття родині ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ РОМАНА ЯКИМЮКА! Нехай Всемилостивий Господь дасть Вам всім сили пережити тяжку втрату! Царство Небесне та вічна і блаженна пам'ять ГЕРОЮ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ!