Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None24.01.1999-29.01.2024

СПОЧИВАЙ З МИРОМ, ВОЇНЕ ТАРАСЕ!

29 січня 2024 року до славної когорти ВОЇНІВ-ЗВИТЯЖЦІВ Дубенщини доєднався СТЕПАНЮК ТАРАС ПЕТРОВИЧ – житель села Стовпець Вербської територіальної громади, офіцер  Національної гвардії України.

Тарас Степанюк навчався у Стовпецькому ліцеї, займався гирьовим спортом та посідав призові місця у численних спортивних змаганнях. Своє життя хлопець присвятив військовій справі – навчався у Харківській Національній Академії Національної гвардії України. Захищав цілісність і незалежність Української держави з 23 травня 2019 року. На превеликий жаль, нещодавно надійшла сумна звістка про долю ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ: командир 1 автомобільної роти автотранспортного батальйону, лейтенант ЗСУ помер 29 січня 2024 року.

24 січня ГЕРОЮ виповнилося лише 25 років…

Жителі Вербської територіальної громади провели зі всіма почестями дорого земляка в останню дорогу 03 лютого цього року.

Схиляємо голови перед родиною, яка виховала такого мужнього ВОЇНА. Нехай Всемилостивий Господь дасть Вам сили і витримки у цей нелегкий час пережити тяжкий біль втрати свого сина, брата, чоловіка.  Віримо, що стежка до його могили ніколи не заросте і всі прийдешні покоління земляків пам’ятатимуть ГЕРОЯ!

Царство Небесне Новопреставленому ВОЇНУ ТАРАСУ СТЕПАНЮКУ!

Вічна і блаженна пам'ять!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ!