Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneКошелюк Сергій Михайлович 14.10.1991-01.02.2024NoneNoneNoneNoneБочилюк Олександр Васильович 31.05.1974-02.02.2024NoneNoneNoneNone

ВЖЕ У НЕБЕСНІЙ ВІЧНОСТІ ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ  СЕРГІЙ КОШЕЛЮК ТА ОЛЕКСАНДР БОЧИЛЮК.

Кожний загиблий ВОЇН – це болючий шрам для всіх нас. У великій зажурі та скорботі 06 лютого цього року  жителі Дубенської та Крупецької територіальних громад  навіки попрощалися із своїми земляками: дубенчанином КОШЕЛЮКОМ СЕРГІЄМ МИХАЙЛОВИЧЕМ та жителем села Засув Михайлівського старостинського округу БОЧИЛЮКОМ ОЛЕКСАНДРОМ ВАСИЛЬОВИЧЕМ.

Сергій Кошелюк народився 14 жовтня 1991 року у місті Дубно. У 2006 році закінчив загальноосвітню школу №6 (зараз - ліцей №6). До лав ЗСУ був призваний у серпні 2023 року. Військову службу проходив у 214-тому окремому спеціальному батальйоні. Загинув ОБОРОНЕЦЬ БАТЬКІВЩИНИ 01 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області.

Прощання із ГЕРОЄМ відбулося на майдані Незалежності міста Дубно. Заупокійну літію за Новопреставленим ВОЇНОМ Сергієм Кошелюком було звершено духівництвом Дубенського благочиння ПЦУ, яку очолив благочинний парафій Дубенщини протоієрей Василь Лозинський. За всіма християнськими та військовими почестями домовину ВОЇНА накрили державним  жовто-блакитним стягом, поклали квіти. На превеликий жаль, не таким мав бути спечений український коровай для Сергія, адже попереду у нього було все життя сповнене мрій і сподівань.   Відспівування ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ відбулося у Свято-Іллінському соборі.

Олександр Бочилюк  народився 31 травня 1974 року, проживав у селі Засув Крупецької територіальної громади До повномасштабного вторгнення росії в Україну працював на комбінаті хлібопродуктів. Мобілізований до лав ЗСУ у липні 2022 року. Військову службу проходив у званні молодшого сержанта у взводі забезпечення самохідного артилерійського дивізіону. Серце ВОЇНА Олександра Бочилюка зупинилося 02 лютого 2024 року в районі населеного пункту Олександрівка Донецької області.

Попрощалися із Новопреставленим  ВОЇНОМ земляки 06 лютого цього року.

Найщиріші співчуття рідним, близьким, друзям, бойовим побратимам ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ!

Молитвою, добрим словом будемо згадувати ГЕРОЇВ СЕРГІЯ КОШЕЛЮКА та ОЛЕКСАНДРА БОЧИЛЮКА, які боролися і віддали життя за Україну і наше майбутнє. Господь відкрив перед ними двері Раю, бо пішли на небо нескореними.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ! СЛАВА ГЕРОЯМ!