Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneХОПТЮК ВІКТОР ВАСИЛЬОВИЧ 05.08.1975-05.02.2024ЯРМОЛЬЧУК ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ 06.05.1985-07.02.2024NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

 

ЗА УКРАЇНУ ПОЛЯГЛИ ВОЇНИ ВІКТОР ХОПТЮК ТА ЮРІЙ ЯРМОЛЬЧУК.

У пантеон пам’яті Героїв-земляків, які полягли за Україну навіки будуть вписані імена  ХОПТЮКА ВІКТОРА ВАСИЛЬОВИЧА – жителя села Білогородка Вербської територіальної громади та ЯРМОЛЬЧУКА ЮРІЯ ВАСИЛЬОВИЧА – жителя села Острожець.

Навідник 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону, сержант Віктор Хоптюк загинув 05 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Першотравнева Харківської області.

До повномасштабного вторгнення росії в Україну Віктор Васильович працював трактористом у місцевому приватному сільгосппідприємстві «Україна». Життєрадісний, добрий,  добродушний односельчанин, - так про нього говорять земляки. А ще додають, що він завжди був у роботі, з господарським хистом, вміло вів як домашнє господарство, так і відносився до виконання всіх доручень на роботі. Віктор Хоптюк виріс у багатодітній родині, а тому разом із дружиною Марією Василівною виховували своїх п’ятеро чудових дітей – Зоряну, Іванну, Віталія, Аліну та Артема.

У травні  минулого року пана Віктора було мобілізовано до лав Збройних сил України.  А вже в лютому до рідної домівки Хоптюків прилетіла страшна, болюча звістка…Опустіла хата без глави сімейства, не затихає біль у серцях рідних, бо ця родина завжди була багата на любов та ласку чоловіка та батька. Осиротіло село ще на одного мужнього ГЕРОЯ.

Чин похорону Новопреставленого ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ВІКТОРА ХОПТЮКА було звершено 12 лютого 2024 року у Свято-Луківській церкві УПЦ села Білогородка, який очолив настоятель парафії о. Віталій Чайка.

 

Цього ж дня, у селі Острожець жителі територіальної громади навіки попрощалися із односельчанином ЯРМОЛЬЧУКОМ ЮРІЄМ ВАСИЛЬОВИЧЕМ, який загинув 07 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Рівнопіль Волноваського району Донецької області. ВОЇН захищав вільну, незалежну Українську державу у складі гірсько-штурмового відділення ЗСУ.

Заупокійну панахиду за  Новопреставленим ВОЇНОМ ЮРІЄМ ЯРМОЛЬЧУКОМ  було звершено у Свято-Іллінському храмі села Острожець священниками Млинівського благочиння ПЦУ, яку очолив настоятель Свято-Покровської парафії селища Млинів протоієрей Василь Ліщук . У  скорботному слові до мирян настоятель Свято-Миколаївської церкви села Пугачівка протоієрей Роман Войтович наголосив: «Сьогодні, як ніколи ГЕРОЮ Юрію Ярмольчуку  необхідна наша молитовна підтримка. Тож, давайте віддячимо йому за його самопожертву щирою ревною молитвою».

Вся Дубенщина щиро дякує родині ОБОРОНЦЯ УКРАЇНИ: мамі  Лідії Василівні, батькові Василю Миколайовичу, братам Миколі та Олександру за справжнього, гідного, мужнього ЗАХИСНИКА.

ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ! ВІЧНА І БЛАЖЕННА ПАМ'ЯТЬ ВОЇНАМ ВІКТОРУ ХОПТЮКУ ТА ЮРІЮ ЯРМОЛЬЧУКУ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАЗАВЖДИ  У НАШИХ СЕРЦЯХ!

https://www.facebook.com/100058342696904/videos/409609698390250/