Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None02.02.1996-07.02.2024NoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

ОСТАННЯ ЗЕМНА ДОРОГА ВОЇНА ВІТАЛІЯ БУЛАЧКА ДО РІДНОГО МИЛЯЧА ПРОЛЯГЛА ЧЕРЕЗ ДУБНО.

 07 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання  в районі населеного пункту Першотравневе Харківської області загинув мужній ОБОРОНЕЦЬ БАТЬКІВЩИНИ БУЛАЧОК ВІТАЛІЙ ЛЕОНІДОВИЧ.

Віталій Булачок народився і виріс у селі Миляч Сарненського  (колишнього Дубровицького ) району. Згодом пов’язав свою життєву  долю із Дубно. У 2016 році закінчив Дубенський  фаховий  коледж культури і мистецтв РДГУ по спеціалізації «Народне інструментальне мистецтво» (народні інструменти). Кохана дружина Ірина народила донечку, якою втішалася вся родина. Як добрий син і брат, Віталій завжди підтримував маму Людмилу Станіславівну та сестру Тетяну.

У 2018 – 2019 роках проходив строкову військову службу.

З 25 лютого 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ: обороняв Українську державу у 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого.  2 лютого Віталію виповнилося 28 років. А через декілька днів життя  мужнього ВОЇНА  трагічно обірвалося..

У великому горі родина ГЕРОЯ, друзі, бойові побратими, викладачі та однокурсники по коледжу культури і мистецтв, земляки із рідного села Миляч. Зі сторінок у  фейсбуку:

 -  «Дубенський фаховий коледж культури і мистецтв РДГУ»: Віталій був добрим, веселим і дотепним для друзів, люблячим і надійним для родини. Любив життя, країну та до останнього подиху боровся за її волю та свободу. Але безжальний ворог вкрав плани, мрії..»;

 - Таня Якубович: Красень. Цвіт нашої країни. Сонячний промінчик, який завжди йде на допомогу. Патріот, який завжди іде перший.

12 лютого 2024 року  із ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ ВІТАЛІЄМ БУЛАЧКОМ попрощалися дубенчани. На майдані Незалежності міста священники, військові капелани Дубенського благочиння ПЦУ на чолі із благочинним парафій Дубенщини протоієреєм Василем Лозинським відслужили заупокійну літію за Новопреставленим ВОЇНОМ. У скорботному слові до скорботної  родини, бойових побратимів та всіх вірян душпастир наголосив на тому, що ми дивимося на смерть із двох сторін. Із людської: ми плачемо, сумуємо, адже втратили молоду талановиту людину,  в якої було безліч планів, мрій. Але є ще інша сторона: це те, про що нам гласить Слово Боже. І ті, які дотримуються Законів Божих перейдуть від смерті до Вічного життя. ВОЇН Віталій завершив земне життя, як ГЕРОЙ. Сумуймо і плачмо, як люди. Але як християни, будемо вірити - Господь відкриє перед ним двері до Вічного життя. Нехай Всемилостивий Творець дарує ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ Царство Небесне, а серед нас йому буде вічна і блаженна пам'ять!

Після загальноміського прощання з ГЕРОЄМ траурний кортеж вирушив до Дубровиччини. Місцева молодь колоною автомобілів та мотоциклів із державними прапорами супроводжувала земляка-ГЕРОЯ  до рідної домівки. Наступного дня із Віталієм Булачком прощалася вся Миляцька територіальна громада. Заупокійну службу за Новопреставленим ВОЇНОМ відправили священники Дубровицького благочиння ПЦУ.

Щирі співчуття всій родині ВІТАЛІЯ БУЛАЧКА! Нехай Господь допоможе всім вам пережити тяжкий біль втрати!  А ГЕРОЮ нашому – вічна пам'ять та слава!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ!