Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneНАУМЧУК НАЗАР ЮРІЙОВИЧ 02.02.1998-10.02.2024NoneNoneNone

ТУЖЛИВИМ ЖУРАВЛИКОМ ВІН ВІДЛЕТІВ У ПІДНЕБЕССЯ.

 Кричить душа, від болю пада в ноги.

 Зриває серце клекіт журавлів.

 На небі – біла Янгольська дорога

 Синів, що відірвались від землі.

                                       Євгенія Комісарук, м. Дубно  

 

14 лютого 2024 року дубенчани провели в останню дорогу свого земляка, вірного сина України  – НАУМЧУКА НАЗАРА ЮРІЙОВИЧА. Військовослужбовець протитанкового взводу 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ загинув під час виконання бойового завдання 10 лютого цього року поблизу Авдіївки Донецької області, де зараз точаться найзапекліші бої.

Назар Наумчук народився і виріс у місті Дубно. Навчався у ліцеї №2 та Мирогощанському аграрному фаховому коледжі. Майбутній ВОЇН був мобілізований до українського війська 25 лютого 2022 року. Молодий патріот з честю виконував свій військовий обов’язок. 02 лютого Назару виповнилося лише 26 років..

Прощання із ВОЇНОМ відбулося на майдані Незалежності міста Дубно. Заупокійну літію відслужили священники Дубенського благочиння ПЦУ, яку очолив настоятель Мирогощанської Свято-Михайлівської парафії протоієрей Володимир Ніколюк.  У скорботному слові до вірян душпастир  зазначив:

 - Чому наші воїни захищають нас? Якщо  дехто думає, що  тільки для того, щоб жити і працювати, то глибоко помиляються. Адже на окупованих територіях  люди також живуть і працюють. Наші оборонці захищають нас для того, щоб саме тут була Україна та  у церквах, школах звучала рідна українська мова. Вони захищають своїх рідних  і спасають свій народ, щоб у майбутньому  ми були господарями на своїй благословенній Господом  рідній  землі.

Поховали загиблого ГЕРОЯ НАЗАРА НАУМЧУКА з усіма християнськими та військовими почестями на Алеї слави, що на кладовищі по вулиці Семидубській.

Низький уклін і шана тобі, СЛАВНИЙ ЛИЦАРЮ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ! Найщиріші співчуття всім рідним і близьким ВОЇНА НАЗАРА НАУМЧУКА! Будемо просити і молити Всемилостивого Господа , щоб Він оселив його душу в Царстві Небеснім!

Вічна і світла пам'ять ВОЇНУ НАЗАРУ НАУМЧУКУ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ!