Дубенська районна рада

20 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ.

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

З цієї нагоди у Дубно  біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні ( на території «Острівка»)  відбувся пам’ятний захід. Представники влади міста та району, учасники тих революційних подій, військовослужбовці, священнослужителі, громадськість вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності у Києві 10 років тому. Серед присутніх також був активний учасник Революції Гідності Олександр Краснов, який отримав поранення на столичному Євромайдані.

 Заупокійну літію за загиблими Героями відслужило духовенство Дубенського благочиння  ПЦУ, яку очолив благочинний парафій Дубенщини протоієрей Василь Лозинський. У спільній молитві просили у Всемилостивого Господа Царства Небесного для всіх загиблих, а всім захисникам, які обороняють Українську державу Божого заступництва !

 Пам'ять про всіх ГЕРОЇВ вшанували хвилиною мовчання, покладанням квітів, запаленням скорботних лампадок біля пам’ятного знаку . Завершився захід тихою акцією « Ангели пам’яті».

 ГЕРОЇ не вмирають. Біль не ламає, а заточує на прямостояння і боротьбу. Пам'ять про героїзм і справжні цінності творять націю, яку не здолати.